Samsun Haber | Ziyarette U21 İşitme Engelliler Erkekler Voleybol Milli Takımı Antrenörü Osman Çarkçı yaptığı konuşmasında, 'Avrupa U21 Voleybol Şampiyonası 02-10 Haziran 2018 tarihleri arasında İtalya'da yapılacak. 02-20 Nisan 2018 tarihleri arasında 'İşitme Engelliler Erkekler Milli Takım Kampı' için söz konusu şampiyonaya Samsun'da hazırlanıyoruz. Bizleri kabul ettiğiniz için Samsun Valisi Osman Kaymak'a çok teşekkür ediyoruz' dedi.

'SAMSUN'A HOŞ GELDİNİZ'

Samsun Valsii Osman Kaymak ise yaptığı konuşmasında, 'Öncelikle Samsunumuza hoş geldiniz diyorum. Sizleri Samsun'da ağırlamaktan büyük bir mutluluk duyuyoruz. Bu sporcularımızla ne kadar gurur duysak, övünsek azdır. İnşallah daha nice başarılar kazanırlar. Onlara sağlıklı bir yaşam diliyorum. Allah yolunuzu ve bahtınızı açık eylesin. Sizlere başarılar diliyorum' ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından U21 İşitme Engelliler Erkekler Voleybol Milli Takımı Antrenörü Osman Çarkçı, Vali Kaymak'a sporcuların imzaladığı Türkiye formasını takdim etti.

Ziyarette ayrıca, Gençlik Hizmetleri ve Spor Samsun İl Müdürü Ahmet Güral Karayılmaz ve Gençlik Hizmetleri ve Spor Şube Müdürü Süleyman Demirtaş hazır bulundu.