MHP İlkadım İlçe Teşkilatı, aylık olağan mahalle başkanları toplantısını gerçekleştirdi. Düzenlenen toplantıda konuşan MHP İlkadım İlçe Başkanı İkram Erdemir, 4 yıl aradan sonra encümen üyesi seçilen MHP'li meclis üyesi Mustafa Umar'ı tebrik etti.

BU BİRLİKTELİK BAŞARIYA ULAŞACAK

Toplantıda konuşan Başkan Erdemir, teşkilatın tüm kademesinde birlik ve beraberliğin sağlandığını ifade etti. Erdemir, 'Bu birliktelik; 49 yıllık siyasi birikimi olan ve ilhamını Ziya Gökalplerden, aksiyonunu Mustafa Kemal'den, çizgisini Başbuğ Alparslan Türkeş'ten ve yönünü Genel Başkanımız ve hareketin lideri Dr. Devlet Bahçeli'nin talimatlarından alan anlayışımızla mutlak başarıya ulaşacak. Geçtiğimiz bir yıl boyunca bizlere güvenen ve desteklerini esirgemeyen herkese teşekkür ederiz' diye konuştu.

Konuşmaların ardından İlçe Kadın Kolları Başkanı Gülşen Arslan, kongrenin birinci yılı dolayısıyla el emeği ile hazırlanan tabloyu Başkan Erdemir'e hediye etti. Toplantıya ayrıca İlkadım Belediye Meclisi MHP Grup Başkanvekili Bayram Erişgin, İlkadım Belediyesi Encümen Üyesi Mustafa Umar, ilçe yöneticileri ve mahalle başkanları katıldı.