Samsunspor'da Eskişehirspor maçı hazırlıkları sürüyor. Dünü koordinasyon ve şut çalışmasıyla geçiren takımda morallerin de yavaş yavaş düzelmeye başladığı gözlendi. Düz koşu ve ısınma hareketlerinin ardından koordinasyon çalışması gerçekleştiren takım, ardından ise bol bol şut attı. Kanatlardan orta ve merkezden şut çalışması yapan takımın bugün ise taktik ağırlıklı bir antrenmanla hazırlıklarına devam edeceği ifade edildi.

YALNIZ BIRAKMIYORLAR

Samsunspor Kayyum Heyeti, tüm işini ve gücünü bir kenara bırakarak tamamen takımın sorunlarına odaklanıyor. Gece gündüz demeden kulübün sorunlarını çözmek için çalışan Samsunspor Kayyum Heyeti, bu kritik dönemde antrenmanları da takip ederek futbolcuları yalnız bırakmıyor. Antrenman öncesi ve sonrasında futbolcularla sohbet ederek onları mental anlamda da rahatlatan Samsunspor Kayyum Heyeti'nin bu fedakarca çalışması, taraftarın da büyük tekdirini topluyor.

MORALLER PERSONELDEN

Samsunspor'da yıllarca fedakarca çalışan zaman zaman maaş anlamında ciddi sıkıntılar yaşayan kulüp personeli, buna rağmen oyunculara her hangi bir şey yansıtmıyor. Futbolcuların tesis içerisindeki tüm sorunuyla yakından ilgilenen onlara hizmet etmekten, saha zeminini düzeltmekten hiç bir zaman ödün vermeyen kulüp personeli, Eskişehirspor maçı öncesi oyunculara moral aşılıyor. Futbolculara moral veren ve onlara olan güvenlerini ortaya koyan Samsunspor kulüp çalışanları, zorlu Eskişehirspor maçından da galibiyet istiyor.