Türk Polis Teşkilatının kuruluşunun 171. yılı nedeniyle Atakum Belediyesi ile Atakum İlçe Emniyet Müdürlüğü arasında dostluk maçı gerçekleştirildi. Bande Aceh Parkı Halı Saha'da gerçekleştirilen maçta Atakum İlçe Emniyet Müdürlüğünde görevli polisler ile Atakum Belediyesi çalışanları mücadele etti.

Atakum Emniyet Müdürü Hakan Ergüden'in yanı sıra Atakum Belediyesi yöneticileri ile polis memurları ve belediye çalışanlarının sahada ter döktüğü dostluk maçı, adına yakışır bir skorla bitti. 5-5 berabere biten maçın ardından takımlar hep birlikte dostluk pozu verdi. Atakum Belediyespor Kulübü Başkanı Mehmet Aydın, Atakum İlçe Emniyet Müdürü Hakan Ergüden'e sırtında adının yazılı olduğu Atakum Belediyespor Kulübü formasını ve üzerinde 'Her Yer Bayrak, Her Yer Vatan' yazılı Türk Bayrağı resmini hediye etti.

Atakum Belediyesinin organize ettiği dostluk maçının kendilerini memnun ettiğini ifade eden Atakum İlçe Emniyet Müdürü Hakan Ergüden ise, 'Birlik ve beraberliğe en çok ihtiyaç duyduğumuz bugünlerde, Atakum Belediyesi ve Atakum Belediyespor Kulübünün bu dostluk adımı bizleri son derece memnun etti' dedi.

Atakum Belediyespor Kulübü Başkanı Mehmet Aydın ise konuşmasında emniyet mensuplarına teşekkür ederek, 'Bizler evlerimizde huzur ve güven içerisinde yaşayabiliyorsak bu polisimiz sayesindedir. Tüm polislerimize teşekkür ediyoruz. Bu teşekkürümüzü, gerçekleştirdiğimiz dostluk maçında ortaya koymak istedik' diye konuştu.