30 Nisan-5 Mayıs tarihleri arasında Rusya Dağıstan'da yapılacak olan Avrupa Şampiyonası öncesi hazırlıklarını yoğun bir şekilde sürdüren milli güreşçileri ziyaret eden Başkan Aydın ilk olarak teknik ekiple toplantı yaptı. Teknik direktör Salih Bora ve ekibinden takımın son durumu hakkında bilgi alan Aydın, ardından saat 17.00'deki güreş antrenmanını da izledi.
30 Nisan da mindere ilk olarak Grekoromen güreşçilerin çıkacağını belirten Türkiye Güreş Federasyonu Başkanı Musa Aydın, '30 Nisan'da Avrupa Şampiyonası'nda heyecan başlayacak. Dünya Güreş Birliği UWW'nin belirlediği yeni kuralların ilk kez uygulanacağı bu şampiyonada amacımız elbette Avrupa şampiyonluğu. Ama şunu unutmamak gerekir ki, Dağıstan'da güreşe çok büyük bir ilgi var. Ruslar kendi seyircilerinin desteğini arkasına alacak. Maçların biletleri şimdiden tükendi. Dolayısıyla son yılların en zorlu Avrupa Şampiyonası'na gidiyoruz. Ancak bizler de ne olursa olsun Rusya'dan en iyi sonuçlarla dönmek istiyoruz. Bunun içinde hazırlıklarımız aralıksız sürüyor. Bugün grekoromen stildeki sporcularımıza moral ziyaretinde bulunduk. Takımın son durumu beni memnun etti. Ziyaretlerimi serbest ve kadın sporcularımızın kamplarıyla da sürdüreceğim. Dağıstan'a her şeyimizle hazır bir halde gitmek istiyoruz ' şeklinde konuştu.
Öte şandan Avrupa Güreş Şampiyonası için serbest milli takımı Ankara Elmadağ'da, kadınlar ise Edirne TOHM'da kamplarını sürdürüyorlar.

Musa Aydın’dan milli güreşçilere moral ziyareti