AK Parti Aliağa İlçe binasında gerçekleşen ziyarette Başkan Serkan Acar'a Belediye Başkan Yardımcısı Mehmedali Özkurt eşlik etti. Başkan Serkan Acar, AK Parti Aliağa İlçe Başkanı Kazım Sayın tarafından kapıda karşılanırken AK Partili üyeler de toplantı salonunda hazır bulundu. İlk olarak partililerle selamlaşan Başkan Serkan Acar, daha sonra partililerle uzun süre sohbet etti.

'Aliağa'da yeni bir dönem başlıyor'
Oldukça samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette kısa bir konuşma yapan AK Parti Aliağa İlçe Başkanı Kazım Sayın, 'Aliağa'da yeni bir dönem başlıyor. Belediye başkanımızın dışında diğer siyasi parti liderleri de hayırlı olsun ziyaretinde bulundular. Aramızda siyasi ayrılıklar olsa da Aliağa'da birliktelik sağlayacağız. Aliağa'da çok güzel çalışmalara imza atacağımıza eminim' dedi.
AK Parti Aliağa İlçe Başkanı Kazım Sayın'a yeni görevinde başarılar dileyen Başkan Serkan Acar ise, 'Kazım bey Aliağa'ya hizmet etmek için göreve getirildi. Bizimde tek derdimiz halkımıza en iyi hizmeti vermek. Aliağamızda farklılıkları değil ortak noktaları ele alacağız' dedi.