HaberHayat Dergisi Editörü Kübra Şenocak Haber Radyo Programcısı ve Prodüksiyon çalışanı Kaan Ali Kolcuoğlu, eğitimci, şair Salih Temiz ve Haber Medya Grubu çalışanı Esra Vural, Polis Haftası sebebiyle Samsun İl Emniyet Yardımcısı Faruk Demir'i makamında ziyaret etti.

FEDAKARLIK ÖRNEĞİ

Ziyaretten çok memnun olduğunu belirten İl Emniyet Yardımcısı Faruk Demir, "2018 yılı itibariyle 173. kuruluş yıl dönümü sebebiyle kutlanan Polis Haftası'nda, Türk milletinin can ve mal güvenliğini sağlamak adına büyük bir fedakarlık örneği sergileyip, tüm yükü sırtına yükleyen polislerimiz için çeşitli program ve etkinlikler gerçekleştirildi. Tüm zorlu şartlara rağmen azim, kararlılık ve cesaretle mücadelesini ortaya koyan polislerimizin Polis Haftası'nı kutladık. Böylece kamusal düzen için canını dişine takan polislerimize Polis Haftası'nda ne kadar değerli ve önemli olduklarını gösterebildiysek ne mutlu" dedi.

ŞENOCAK'TAN TAZİYE

HaberHayat Dergisi Editörü Kübra Şenocak ise, Samsun İl Emniyet Yardımcısı Faruk Demir'e yeni görevinde başarılar dileyerek, "Görev başında hain saldırılar sebebiyle hayatını kaybeden şehit polislerimize Allah'tan rahmet, ailelerine de sabır diliyoruz. Samsun'un daha bir yaşanılası şehir olması için müthiş bir fedakarlık ve özveriyle çalışan polisimizi de kutluyoruz" ifadelerini kullandı.