Manisa Süper Amatör Küme B Grubunu şampiyon tamamlayan ve play-off son maçında Urganlıspor'a yenilerek BAL kapısından dönen Salihli Belediyespor, Bölgesel Amatör Lig (BAL) 9. Grupta mücadele eden ve ligi 9. sırada tamamlayan Yunusemre Belediyespor ile play-out maçında karşı karşıya geldi. Manisa'nın Şehzadeler ilçesindeki Mümin Özkasap Stadı'nda oynanan mücadeleye her iki takımın taraftarları da büyük ilgi gösterdi. Salihli Belediyespor taraftarları maç boyunca takımlarına tezahüratlarıyla büyük destek verdi.

Gol uzatma devresinde geldi
Efe Soysal, Adem Şahin ve Barış Sun hakem üçlüsünün yönettiği karşılaşmanın normal süresi 0-0 tamamlandı. Karşılaşmanın 15 dakikalık ilk uzatma devresinde 103. dakikada İbrahim'in golüyle Salihli Belediyespor, Yunusemre Belediyespor karşısında 1-0 öne geçti.

Son dakikalarda 4 kırmızı kart
Maçın ikinci uzatma devresinin sonlarında tansiyonun yükseldiği karşılaşmada Salihli Belediyespor'dan İbrahim, Yunusemre Belediyespor'dan da Muhammet, Oktay ve Şerif Ali kırmızı kart görerek oyun dışı kaldı. 4 kırmızı kartın çıktığı mücadelede başka gol olmayınca Salihli Belediyespor mücadeleyi 1-0 kazanarak BAL'a çıkan takım oldu.Salihlili futbolcular maçın ardından taraftarıyla büyük coşku yaşadı.
Yunusemre Belediyespor'u 1-0 yenen Salihli Belediyespor, 4 yıl önce düştüğü BAL'a geri çıkarken, Yunusemre Belediyespor ise ilk kez mücadele ettiği BAL'dan yeniden Süper Amatör Lig'e düştü. Önümüzdeki yıl Manisa'yı BAL'da Salihli Belediyespor, Urganlısppor ve Somaspor temsil edecek.

Salihli Belediyespor BAL’a yükseldi