Esenler Belediyesi Kültür İşleri Müdürlüğünün düzenlediği şiir dinletisi programında Dursun Ali Erzincanlı, sevilen şiirlerini Esenlerli vatandaşlarla birlikte okudu. Dr. Kadir Topbaş Kültür Sanat Merkezi'nde gerçekleşen programda Erzincanlı, okuduğu şiir ve naatlarla dinleyenlere duygu dolu anlar yaşattı.
Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed'i (s.a.v.) anarak programa başlayan Erzincanlı, 'Peygamber Efendimiz bir insandır ve Allah-u Teala O'nu bize bir örnek olarak yaratmıştır. İnsanlığın nasıl olmasını murat ettiyse o şekilde dizayn ettiği bir insanı Allah bize seçilmiş kişi olarak, Peygamber olarak gönderdi. Peygamber Efendimiz, nasıl yaşanması gerektiği hususunda insanlığın ufku oldu' ifadelerine yer verdi.

'30 Kuş' ve 'Duvak' duygulandırdı
Geceye '40 Yaşındasın' isimli şiiri okuyarak başlayan Erzincanlı, 'Ashab-ı Muhammed' isimli şiiriyle devam etti. 15 Temmuz kahramanı Ömer Halisdemir için yazdığı '30 Kuş' adlı şiirini seslendiren Erzincanlı, Afrin şehitleri için yazdığı 'Duvak' şiiriyle geceyi noktaladı. Dinleyenleri duygulandıran 'Duvak' şiiri, salonu dolduran vatandaşlardan büyük alkış aldı.