Melikgazi Belediyesi Tiyatro Salonda gerçekleşen toplantıya Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç'ın yanı sıra, İl Müftüsü Doç. Dr. Şahin Güven, Melikgazi İlçe Müftüsü Yahya Polat ile Belediye Başkan Yardımcıları ve Daire Müdürleri katıldı.
Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç yaptığı konuşmada, göreve geldikleri günden bugüne dek insan odaklı yatırımın her şeyin önünde tutulduğunu belirterek, 'Melikgazi Belediyesi olarak görev süresince, insanımızın ve toplumumuzun gelişimi açısından toplum hayatında önemli bir yere sahip din işleri konusunda birçok hizmeti hayata geçirdik. Öncelikle cami duvarları yıkarak halk ve mahalleli ile bulaşma mekanları haline getirdik. Şehrimizde sınırlarımız içinde yer alan 265 cami ve kuran kurslarımızın bakım ve onarımları daha da önemlisi temizliği için özel ekipler kurduk. Tarihi camilerimizi aslına uygun olarak onardık.'
Kayseri Müftüsü Doç. Dr. Şahin Güven ise her ay farklı bir ilçede gerçekleşen organizasyonun bu ay Melikgazi'de gerçekleştirilmesinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, 'Sayın Başkan Memduh Büyükkılıç'a bizlere verdikleri bilgiler ve böylesine muhteşem bir ortamda etmiş oldukları misafirperverlikten ötürü kendilerine teşekkür ederim' dedi.
Belediyemizdeki toplantıya iştirak eden Din Görevlilerini Melikgazi Belediyesi İletişim Merkezini gezdiren Başkan Memduh Büyükkılıç, Yapılan açıklamaların ardından misafirleri ile birlikte toplu hatıra fotoğrafı çektirdiler.

Başkan Büyükkılıç, İmam ve Müezzinler ile Bir Araya Geldi