2008 yılında kapatılan Ülkü Ocakları 19 Mayıs İlçe Başkanlığı, yapılan törenle yeniden hizmete açıldı. Kuran-ı Kerim tilavetiyle başlayan program dualar ile devam etti. Açılış töreninden sonra ayrıca mehteran ekibi, mehter marşı çaldı.

KARARLILIKLA ÇALIŞACAĞIZ

Törende konuşan Ülkü Ocakları 19 Mayıs İlçe Başkanı Aslan Kösef, aylardır büyük bir mücadele verdiklerini belirtti. Kösef, 'Zalim insanların korkusu olacak bu şanlı ocağın, açılışında sizleri aramızda görmek bizlere gurur verdi. Bizler, her zaman olduğu gibi gece gündüz demeden kararlılıkla çalışacağız' dedi.

YOĞUN KATILIM

Açılışa ayrıca MHP Samsun İl Başkanı Taner Tekin, Ülkü Ocakları Samsun İl Başkanı Yalçın Altıntaş, 19 Mayıs MHP İlçe Başkanı Mustafa Selçuk, 19 Mayıs MHP Belediye Encümeni Musa Altun, 19 Mayıs MHP eski İlçe Başkanı Murat Küçük, 19 Mayıs Ak Parti İlçe Başkanı Fatih Seven, 19 Mayıs Ziraat Odası Başkanı Bayram Konuş, 19 Mayıs Esnaf ve Kredi Kefalet Odası Başkanı Tuncay Karaosman, Pazar Mahallesi Muhtarı Halil Akyüz başta olmak üzere Ülkü Ocakları il ve ilçe yöneticileri, çok sayıda vatandaş katıldı.