İKİ AYAKLI TOPLANTI

Samsunspor'da Eskişehirspor yenilgisinin ardından Kayyum Heyeti, dün sabah Nuri Asan Tesisleri'nde toplandı. Sabah saat 9.00'da Samsunspor Başkan Ahmet Güral Karayılmaz'ın ardından tüm heyet üyeleri tek tek tesislere geldi. Başlayan ve uzun süren toplantının sabah bölümünün konuları Eskişehirspor yenilgisi, bu travmadan nasıl çıkılacağı, Samsunspor Teknik Direktör Besim Durmuş'un devam edip etmeyeceği, oyunculara yapılacak ödemeler ve ödeme günü yaklaşan oyuncularla ilgili izlenecek politika olarak belirlendi.

KRİTİK GÜN CUMA

Yenilgiyle ilgili Besim Durmuş'tan rapor alan Samsunspor Kayyum Heyeti'nin faturayı geldikleri günden bu yana hiçbir şey veremeyen yabancılara kestiği öğrenildi. Hatta cuma gününe kadar ödeme yapılmazsa sözleşmeleri tek taraflı fesih olacak Davy Angan ve John Chibuike ile ilgili de ayrılık kararı alındı. Heyet, kulübü de yormayacak şekilde bu iki isimle yolları ayırmayı istiyor. Bu konuda avukatlar, futbolcular ve oyuncuların menajerleriyle de görüşen heyet, son kararını ise bugün yarın ortaya çıkacak tabloya göre verecek.

BİLETLER 1 TL

Toplantının ikinci kısmı ise akşam başladı ve gece geç saatlere kadar sürdü. Ligde kalma adına büyük önem taşıyan Denizlispor maçı öncesi neler yapılacağının konuşulduğu toplantıda, bilet fiyatlarının İstanbulspor maçında olduğu gibi 1 TL olarak belirlenmesi kararının çıktığı öğrenildi. Özellikle Eskişehirspor'un final olarak gördüğü Samsunspor maçında 20 bine yakın taraftara oynaması heyeti de etkilerken, hafta boyunca konuyla ilgili Samsunspor taraftarları çağrılar yapılacak. Takıma yine prim verilmesi gündemde.