Ladik Belediye Başkanı Selim Özbalcı, ilçede yeni hizmete giren tekstil atölyesinin açılışını yaptı. Ladik Sanayi Sitesi'nde hizmete açılan ERAS Tekstil Atölyesi'nin açılışı, duanın yapılması ve kurban kesiminin ardından gerçekleşti.

YATIRIMLARI ÖNEMSİYORUZ

Ladik'te istihdama katkı sağlayacak olan tekstil atölyesinin hayırlı olmasını dileyen Başkan Özbalcı, yapılan yatırımın gurur verici olduğunu ifade etti. Dikimlerin yapılacağı atölyede incelemeler yaparak yetkililerden bilgi alan Özbalcı, 'İlk etapta 20 işçi istihdamıyla tekstil atölyesini hayata geçiren Nuri kardeşimiz ile gurur duyuyoruz. Tekstilimiz, ilçemizin ekonomisine şüphesiz katkı sağlayacak. İlçemizin yetiştirdiği evlatların buralarda yatırım yapmasını gerçekten çok önemsiyoruz. Bu anlamda yapılan yatırımları desteklediğimizi ve her zaman yanlarında olacağımızı belirtmek istiyorum. Rabbim helalinden bereketli kazançlar nasip etsin' ifadelerini kullandı.

Açılış törenine ayrıca AK Parti Ladik İlçe Başkanı Recep Dirican, Belediye Meclis Üyesi Ali Ömür, ERAS Tekstil İşletmecisi Nuri Tufan Noyan, Avcı Sultan Mehmet Merkez Cami İmamı Ahmet Yılmaz, sanayi esnafı, tekstil çalışanları ve vatandaşlar katıldı.