Samsun Haber: Tarım fuarına katılmak üzere Diyarbakır'a giden Türkiye Genç İşadamları Konfederasyonu (TÜGİK) Yönetim Kurulu Üyesi ve Samsun Genç İşadamları Derneği (SAMGİAD) Başkanı Savaş Gömeç ve Yönetim Kurulu Üyesi Kerem Özal, 2010-2014 yılları arasında Samsun Valiliği görevini yapan Diyarbakır Valisi Hüseyin Aksoy'u makamında ziyaret etti.

KATKI SUNMAYA HAZIRIZ

Ziyarette dernek çalışmaları hakkında bilgi veren SAMGİAD Başkanı Savaş Gömeç, ''SAMGİAD olarak 'Gelecek Biziz' sloganı ile çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Hepsi birbirinden değerli üyelerimizle Samsunumuza ve ülkemize katkı sağlamaya çalışıyoruz. Samsunlu genç işadamlarının, derneğimizin bağlı bulunduğu TÜGİK'in ve Samsunlu hemşehrilerimizin sizlere selamını iletiyorum. Nazik misafirperverlikleri için Valimiz Hüzeyin Aksoy'a teşekkür ediyoruz'' dedi.

SAMSUN'UN YERİ AYRI

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Hüseyin Aksoy, ''TÜGİK Yönetim Kurulu Üyesi ve SAMGİAD Başkanı Savaş Gömeç ile SAMGİAD Yönetim Kurulu Üyesi Kerem Özal'a, 'Diyarbakır'a hoşgeldiniz' diyorum. Samsun'da görev yaptığım yıllardan tanıdığım SAMGİAD, Samsun'un en etkin sivil toplum kuruluşları arasında yer alıyor. Samsun, benim için her zaman özel olmuştur ve öyle kalacaktır. SAMGİAD yöneticileri aracılığıyla tüm Samsunlu hemşehrilerime, SAMGİAD üyesi genç işadamlarına ve TÜGİK Yönetim Kurulu üyelerine selamlarımı iletiyorum'' diye konuştu.