İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, Tepecik Mahallesi'nde yapımı devam eden İlkadım Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Yeni Şantiye inşaatında incelemelerde bulundu. İlkadım'a daha verimli ve güçlü bir hizmet sağlayacak yeni şantiye inşaatını gezerek bilgi alan Başkan Tok, konumu ve modern yapısı ile hizmet ağına büyük katkı sağlayacak ve İlkadım'ın en ücra köşelerine bile daha hızlı ulaşımı sağlayacak bir yatırım olduğunu vurguladı.

HİZMET AĞI DAHA DA GÜÇLÜ OLACAK

Nüfus yoğunluğu ve dinamik yapısı ile birçok Samsun'da birçok ilçeden daha büyük olan İlkadım altın çağını yaşarken, hizmet kalitesi ve verimliliğini arttırmaya devam ediyor. İlkadım Belediyesi'ne ait 4 dönüm arazi üzerine inşa edilen şantiye, iş makinesi ve araç park alanı, şantiye, depo, ofisler, yemekhane, mutfak ve personel dinlenme alanlarından oluşuyor. Özellikle personelin kullanımı için planlanan ortak alanların modern yapısı dikkat çekiyor. Tepecik Mahallesi'nde inşa edilen yeni şantiye ulaşım kolaylığının da artması nedeniyle daha hızlı bir çalışma imkanı sağlıyor.

KALİTE ARTACAK

Yeni şantiye inşaat alanı gezen Tok, 'İlkadım'a yakışır yeni ve modern bir şantiyeyi vatandaşımıza daha iyi hizmet sağlamak adına hayata geçiriyoruz. Yeni şantiyemiz hizmette kaliteyi arttıracak, zaman kazandıracak ve verimi en üst seviyeye taşıyacak. İlkadım'da yaptığımız dev eserlerin arkasında belediyemiz çalışanları var. Bu bilinçle şantiyemizi planlarken personelimize özel şirketleri aratmayacak şartlarda çalışmalarını gerçekleştirecekleri bir ortamı sağlayacağız. Bu da her alanda rekor kırdığımız hizmetlerimizde modern bir yapıyla kaliteyi bir üst sınıfa daha taşımamızı sağlıyor. Yeni şantiyemizin Fen İşleri Müdürlüğü'ne, belediyemize ve en önemlisi ilçemize hayırlı olmasını dilerim' diye konuştu.