Ligin kapanmasına 3 hafta kala elde ettiği 37 puanla Süper lige çıkmayı garantileyen Büyükşehir Tekerlekli Basketbol Takımı, Engelsiz Gaziantepspor Basketbol takımını 74 -71 skor ile mağlup ederek liderliğini sürdürmeye devam ediyor. Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Tekerlekli Basketbol takımı ligin 19 haftasında Engelsiz Gaziantepspor Basketbol takımı ile kendi sahasında karşıya geldi. Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Engelliler Basketbol takımı üstün bir performans sergileyerek potadan galip ayrıldı.
Yenice spor salonunda gerçekleşen karşılaşmada ev sahibi takım Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Tekerlekli Basketbol takımı rakibi karşısında İlk periyotta 22-9, ikinci periyotta 42-22 ile önde tamamlayan Büyükşehir ekibi ilk yarıyı ise 57-50 önde tamamladı. İkinci yarıda rakibi karşısında üstünlüğünü koruyan Şanlıurfa ekibi maçı 74-71 sayılık skorla galip geldi.
Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Engelliler Basketbol Takımı Kulüp Başkanı ve Antrenör Serdar Yıldırım, 'Ligde emin adımlarla ilerliyoruz, Büyükşehir Belediyesi Tekerlekli Basketbol takımı olarak ligdeki liderliğimizi koruyoruz. Her hafta ayrı bir heyecanla sahaya çıkıyoruz ve alınan galibiyetle ligdeki liderliğimiz devam ediyor. Lig çok heyecanlı ve çekişmeli geçiyor. Bizlere her zaman destek veren Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi'ye teşekkür ediyorum' diye konuştu.

Süper ligi garantileyen büyükşehir liderlik yolunda