TFF 3. Lig 3. Grup'ta play-off mücadelesi veren Elaziz Belediyespor, ligin 32. haftasında evinde oynayacağı Cizrespor maçı hazırlıklarına kendi tesislerinde devam ediyor. Teknik Direktör Alaattin Tutaş yönetiminde hazırlıklarını devam ettiren Elaziz Belediyespor'da, eksik yada cezalı futbolcu bulunmuyor.
Osmaniyespor karşısına galibiyet için çıktıklarını ve bir puanla sahadan ayrıldıklarını dile getiren Elaziz Belediyespor Teknik Direktörü Alaattin Tutaş, 'Bizim her zamanki parolamız önümüzdeki maça bakmaktır. İnşallah Cizre maçıyla birlikte diğer takımların alacağı sonuca göre play-off oynamayı garantileyeceğiz. Bizim öncelikli hedefimiz Cizrespor maçı. O maçı kazanıp rakiplerin durumunu bekleyeceğiz. Cizrespor maçından sonra içeride Düzyurtspor ile karşılaşıyoruz ve daha sonra Kızılcabölükspor deplasmanında sezonu tamamlıyoruz. 3 maç 9 puan demek. O 9 puanı aldıktan sonra sıralamamız belli olacak. Üst sıraları değiştirebiliriz. Uşakspor bakıldığın 11 puan fark yapmıştı ama şimdi Tarsus ile arasında 1 puan fark var. Orada da işler değişebilir. Osmaniye'den alınan bir puan tabi ki iyidir bizim için ama hedef 3 puandı. Haftasonu Cizrespor karşısında alacağımız 3 puan bizi hedefe götürecektir diye düşünüyorum' dedi.

'Elazığlı futbolcular kazanacak, Elazığlı hocalar kazanacak'
Play-Off oynamak hedeflendiğinde kimin oynayacağının önemli olmadığı belirten Tutaş, 'Baktığımız zaman Onur Alsu son iki haftadır forma şansı buluyor ve sanki 40 yıldır oynuyormuş gibi. Abdullah'ı hep stoperde oynattık ama geçen hafta ön libero oynadı, sırıtmadı. Sahada koşan, savaşan, Elaziz Belediyespor'u play-offa taşımak için oynayan futbolcularla sahaya çıkıyoruz. Play-Off'a kaldığımız takdirde Elazığlı futbolcular kazanacak, Elazığlı hocalar kazanacak. Biz, birilerinin var olduğunu ispatlayacağız. Bütün Elazığlılar'ın bizi desteklemesini istiyoruz' şeklinde konuştu.

Alaattin Tutaş: “Alacağımız 3 puan bizi hedefe götürecektir”