Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünün 2017-2018 faaliyet programı kapsamında il merkezi ve ilçelerdeki sporcuların katılımıyla Muay Thai İl Şampiyonası yapıldı. Hakkari İl Emniyet Müdürlüğü Polis Gücü Spor Kulübü öğrencilerinin de katıldığı müsabakaya; 8 kız, 27 erkek olmak üzere 35 sporcu katıldı.
Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü salonunda düzenlenen ve oldukça heyecanlı geçen müsabakayı Hakkari Valisi Cüneyit Orhan Toprak, Hakkari İl Jandarma Komutan Vekili Albay Yavuz Öztürk, İl Emniyet Müdürü S. Suvat Dilberoğlu, Muay Thai Hakkari İl Temsilcisi ve antrenör Önal Aşık, sporcular ve aileleri izledi.
Vali Cüneyit Orhan Toprak, dereceye giren sporculara madalyalarını vererek birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.
Müsabakada kızı dereceyle giren bir anne ise, duygulanıp kızına sarılarak bu sevinci birlikte yaşadılar. Ailenin yanına gelen Vali Toprak ve beraberindekiler ise, kendileri ile bir süre sohbet ederek başarıların devamını dilediler.
Dereceye giren sporcuların 22-27 Mayıs 2018 tarihleri arasında Mersin'de yapılacak olan Muay Thai Türkiye Şampiyonasında Hakkari'yi temsil edecekleri belirtildi.
Hakkarili sporcular ise, kendilerini muay thai sporu ile tanıştıran Hakkari İl Emniyet Müdürlüğü Özel Harekat Şubesinde görevli Muay Thai Hakkari İl Temsilcisi ve antrenör Önal Aşık'a teşekkür ettiler.

Hakkari’de ‘Muay Thai İl Şampiyonası’ düzenlendi