Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Samsun İl Başkanı Taner Tekin ve divan üyeleri, AK Parti Samsun İl Başkanı Hakan Karaduman ve yönetimine, yapılan il kongresi sonrası hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Birlik ve beraberlik mesajlarının verildiği ziyarette konuşan Başkan Tekin, erken seçim tartışmalarına değindi.

ÖNEMLİ BİR ADIM OLACAK

AK Parti yönetimine başarılar dileyen MHP Samsun İl Başkanı Taner Tekin, 'Önümüzde iki önemli seçim var. Bunlardan biri erken seçimle gündeme gelen Cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği seçimleri. Bu seçimlerde parti genel başkanlarımızın aldığı karar doğrultusunda bir ittifak yapmış bulunuyoruz. Bu ittifakın ortaya çıkaracağı sonuç, ülkemizde çok önemli gelişmeler sağlayacak ve güçlü Türkiye yolunda önemli bir adım olacak' dedi.

MÜCADELE VERECEĞİZ

Cumhur İttifakı ve erken seçim gündemi ile ilgili de istişarelerin yapıldığı ziyaret programından duyduğu memnuniyeti dile getiren AK Parti Samsun İl Başkanı Hakan Karaduman ise ziyaretlerinden dolayı MHP'ye teşekkür etti. Karaduman, 'Cumhur İttifakı adı altında gireceğimiz seçimlerde yine birlik ve beraberlik içerisinde Samsun'da en yüksek sonucu almak için mücadele vereceğiz' ifadelerini kullandı.