Büyükşehir Belediyesi tarafından Eyyübiye ilçesine bağlı Muradiye mahallesinde tamamlanan asfaltlama çalışmasının ardından sürdürülen kaldırım revizyon çalışmalarını yerinde inceleyen Nihat Çiftçi, çalışmalar hakkında teknik personelden bilgi aldı.
Ziyaretlerinde Çiftçi'ye, AK Parti Eyyübiye İlçe Başkanı İsmail Demirbaş, Muradiye Mahalle Muhtarı Mehmet Alak ve Büyükşehir Belediye Meclis Üyeleri eşlik etti.
Esnafın güler yüzlü karşılamasından dolayı duyduğu memnuniyeti ifade eden Nihat Çiftçi, burada bir açıklamalarda bulundu.
Bir bölgeye daha cephe iyileştirme çalışması
Eyyübiye'nin gelişimi için planlı bir şeklide çalıştıklarını vurgulayan Çiftçi, 'Gerek mahalle muhtarımız, mahalle temsilcilerimiz ve Büyükşehir Belediyesindeki çalışma arkadaşlarımızla birlikte Eyyübiye ilçemizde sürdürülen çalışmaları yerinde inceleyerek esnafımızla bir araya geldik. Eyyübiye bizim için önemli bir ilçe ve sorunlarının olduğunu biliyoruz. Bu sorunların an asgariye indirilmesi için elimizden gelen bütün özveriyi sergiliyoruz. Vatandaşlarımızın talebi üzerine Eyyübiye caddesindeki yolun asfaltlama çalışmasını tamamlayarak sürdürülen kaldırım çalışmalarını inceledik. Sonrasında ise bölgemizin cephe iyileştirme çalışmaları için hazırlanıyoruz. Eyyübiye ilçemizi seviyor ve önemsiyoruz. Bugün bizlere eşlik eden İlçe Başkanımıza ve meclis üyeleri arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum' dedi.
AK Parti Eyyübiye İlçe Başkanı İsmail Demirbaş, 'Bu gün Eyyübiye ilçemizde Nihat başkanımız ile birlikte yapılan çalışmaları yerinde inceledik. Bölgemizde asfalt sorunumuz vardı, sağ olsun Nihat başkanımız taleplerimizi karşılayarak asfalt sorununu giderdi. Asfaltlama çalışmalarının ardından bölgemizde kaldırım çalışmaları yapılıyor. Allah'ın izni ile bu tür hayırlı çalışmalara imza atarak daha güzel çalışmalar yapılacak. Tekrar Nihat başkanımız bölgemize yaptığı yatırımlarından dolayı teşekkür ediyoruz' şeklinde konuştu.
Muradiye Mahalle Muhtarı Mehmet Alak ise, 'Geçtiğimiz aylarda Büyükşehir Belediyemizden kaldırımla ilgili bir talebimiz oldu. Sağ olsun şuanda çalışmalar bitmek üzere, her şeyin bir kereden olmadığının bilincindeyiz. Bu şehrin bütünleşmeye, bir birini sevmeye ihtiyacı var. Bizim tek ihtiyaç duyduğumuz güven ve samimiyet, Başkanımızda da bu samimiyeti görüyoruz' diye konuştu.

Çiftçi, Eyyübiye esnafı ile bir araya geldi