Kozlu Orta Okulu Müdürü Tuncay Korku, Matematik Öğretmeni Esra Korku, Türkçe Öğretmeni Serap Şahin, Sosyal Bilgiler Öğretmeni Belgin Dilaver ve 5.ci sınıf öğrencileri, Kozlu Belediye Başkanı Kerim Yılmaz'ı ziyaret ettiler.
Sosyal Bilgiler dersi Birey ve Toplum Ünitesinde Yerel Yönetimleri tanımak Rol model olarak yöneticileri örnek almak ve Sosyal kulüp çalışması adı altında milli değerleri Vatan ve Millet değerleri yüceltmek için Afrin ve diğer operasyonlarda mücadele eden Türk Silahlı Kuvvetlerine ve Mehmetçiğe destek vermek ve şehitlerimizi anmak adına Kozlu Ortaokulunda düzenlenen Resim, Şiir ve Kompozisyon yarışmasında dereceye giren 21 eserden oluşan ''Zonguldak Kozlu Ortaokulundan Afrin'deki askerlerimize Sevgilerle'' kitabını başkana hediye ettiler.
Kozlu Ortaokulu Müdürü Tuncay Korku Başkan Yılmaz'a eğitime eğitimciye ve okullarının takımlarına verdiği destek için teşekkür etti.
Kozlu Belediye Başkanı Yılmaz yaptığı konuşmada; 'Böyle bir dönemde Afrin'de, ülkemizin çeşitleri yerlerinde görev yaparken şehit olmuş askerlerimize, polislerimize yönelik böyle güzel bir eser yaptığınız için teşekkür ederim. Ülkemizin her zamankinden daha fazla birlik beraberliğe ve çalışmaya ihtiyacı var. Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün dediği gibi, ''Hiçbir şeye ihtiyacımız yok, yalnız bir şeye ihtiyacımız vardır; çalışkan olmak.' Hainlere inat biz mesaimizi azaltmak yerine artırmaya ihtiyacımız var. Bir Avrupalı 7 saat çalışıyorsa bizim 15 saat çalışmaya ihtiyacımız var. Çok çalışıp ülkemizi o ihtişamlı dünyada sözü geçen günlere getirmemiz lazım. Öğretmenlerimiz sizin için emek sarf ediyor sizlerde bu emeğin karşılığı olarak çalışarak kaymaka, doktor, pilot ve topluma örnek bireyler olarak öğretmenlerinizi gururlandıracaksınız. Tekrar dünyaya gelsem Öğretmen olmak isterdim. Öğretmenlerimize Kozlu'daki eğitim kalitesini yükselttikleri için teşekkür ederim. Bizler belediye olarak her zaman eğitimin ve eğitimcinin yanındayız. Bu örnek kitap için size ve öğretmenlerinize teşekkür ederim' ifadelerine yer verdi.
(OA-Y)
.

Kozlu Ortaokulundan Başkan Yılmaz’a ziyaret