Galatasaray 0-2 Akhisar Maçı Özeti ve Golleri haberimizde. Ziraat Türkiye Kupası Yarı Final 2. maçında Galatasaray, Akhisarspor'u sahasında ağırladı. Akhisarspor maçı Seleznyov'un attığı gollerle 2-0 kazanırken adını finale yazdıran ekip oldu.

Maçtan dakikalar:

90' Sol kanattan kullanılan serbest vuruşta Selçuk İnan ortasını uzak direğe doğru gönderiyor ancak kaleci Fatih Öztürk çıkıyor ve meşin yuvarlağı kontrol ediyor.

80' Ceza sahası sol tarafından kullanılan serbest vuruşta açı dar olmasına rağmen Evgen Seleznyov doğrudan kaleyi düşünüyor ve meşin yuvarlak üst direğe çarparak oyun alanına geri dönüyor.

77' Sol kanatta topu rakibi Daniel Larsson'a kaptıran Maicon Roque, rakibini kolundan çekiyor ve ikinci sarı karttan kırmızı kart ile oyundan ihraç ediliyor.

72' Sol kanattan kullanılan köşe vuruşunda Helder Barbosa ortasını altıpas sağ çaprazına doğru gönderiyor. Bu noktada bulunan Evgen Seleznyov sağ ayağı ile vuruşunu yapıyor ancak top kalenin hemen üzerinden dışarı gidiyor.

61' Ceza yayı sağ çaprazından kullanılan serbest vuruşta Maicon Roque doğrudan kaleyi düşünüyor ancak meşin yuvarlak kalenin hemen üzerinden dışarı gidiyor.

54' Hızlı gelişen yeşil siyahlıların atağında sağ çaprazda rakibini az adamla yakalan Onur Ayık pasını ceza yayı sağ tarafındaki arkadaşı Miguel Lopes'e gönderiyor. Miguel Lopes bekletmeden penaltı noktası sol tarafına hareketlenen Muğdat Çelik'i görüyor. Tecrübeli oyuncu gelişine vuruşunu yapıyor ancak top kalenin üzerinden farklı bir şekilde dışarı gidiyor.

46' Ve ikinci yarı başlıyor

40' Ceza yayı sol çaprazında topla buluşan Iasmin Latovlevici yerden vuruşunu yapıyor ancak top kalenin sağ tarafından dışarı gidiyor.

35' Teleset Mob. Akhisarspor, Evgen Seleznyov ile farkı ikiye çıkartıyor! Sağ kanattan hareketlenen Miguel Lopes yerden pasını ceza yayı sağ tarafına hareketlenen Evgen Seleznyov'a gönderiyor. Topla buluşan golcü oyuncu ceza sahasına giriyor ve yerden vuruşu ile meşin yuvarlağı filelerle buluşturuyor.

28' Sol kanattan gelişen atakta Kadir Keleş ortasını yerden ön direğe doğru gönderiyor. Bu noktaya doğru hareketlenen Evgen Seleznyov yerden vuruşunu yaparak topu filelere gönderiyor ancak yan hakemin bayrağı golcü oyuncu için kalkıyor.

27' Ceza yayı sağ tarafına sokulan Selçuk İnan sağ ayağı çok güzel bir şut çıkarıyor ancak kaleci Fatih Öztürk sol üst köşeye uzanarak aynı güzellikte bir kurtarış sergiliyor.

20' Hızlı gelişen konuk ekibin atağında Bilal'in pası ile Evgen Seleznyov topla buluşuyor. Ceza yayı sağ çaprazına hareketlenen golcü oyuncu rakibi ile girdiği mücadele sonrasında yerde kalıyor ancak hakem Barış Şimşek oyunu devam ettiriyor.

10' Bu dakikalarda karşılıklı top kayıpları ile mücadele devam ediyor.

4' GOOOLL!! Teleset Mob. Akhisarspor, Evgen Seleznyov ile öne geçiyor! Sağ kanatta hareketlenen arkadaşı Muğdat Çelik'i gören Miguel Lopes bekletmeden ara pasını gönderiyor. Topla buluşan Muğdat Çelik sarı kırmızılıların defansını az adamla yakalıyor ve pasını penaltı noktasına doğru hareketlenen Evgen Seleznyov'a gönderiyor. Gelen topa hareketlenen Evgen Seleznyov yerden vuruşunu yapıyor ve meşin yuvarlağı filelerle buluşturuyor.

1' Ve maç başladı...

11'ler belli oldu

Galatasaray: Muslera, Linnes, Maicon, Ahmet, Latovlevici, Fernando, Tolga, Selçuk, Yasin, Sinan, Eren

Akhisar: Fatih, Lopes, Mustafa, Dany, Kadir, Larsson, Sissoko, Bilal, Muğdat, Onur, Seleznyo