KALBİMİZ SAMSUNSPOR'LA

Samsunspor'da geçmiş dönemlerde başkanlık, yöneticilik ve teknik direktörlük görevini yapan Kırmızı-Beyazlı formayı giyerek başarıdan başarıya koşan futbolcular tarihi Denizlispor maçı öncesi adeta seferberlik ilan etti. Binlerce taraftarın stadı doldurmasını isteyen efsane isimlerden Hasan Şengün(Dobi Hasan), "90 dakika takımımızı sahada desteklemeliyiz. Son maçta alınan mağlubiyet camiamızı tabiki üzdü. Ama sporcular bizlerden daha çok üzüldü. Bu takımla bu maçı oynayacağız. Oyunculara sahip çıkmalıyız"dedi. Yine eski teknik direktörlerden Ercüment Coşkundere'de, "Samsunspor'a başarılar diliyorum. Kalbimiz onlarla birlikte atıyor. Samsunspor kümede kalır ve mutlu oluruz"dedi.

BİZ SAHİP ÇIKMAZSAK KİMSE ÇIKMAZ

Eski antrenörlerden ve oyunculardan Hakkı Bayrak, "Pazar günü bizim için var olup, olmama mücadelesi var. O gün bu takıma destek verme günümüz. Stadı doldurmalıyız, Eskişehir'in yaptığını bizde yapmalıyız. Gün birlik olma günü"dedi. Samsunsporlu eski oyuncu Hakkı Hocaoğlu'da, "Gönlümüz Samsunspor'un yanında. Zor bir durumdan geçiyoruz inşallah alnımızın akıyla çıkarız. Bu ligde bu durumda olmak üzücü. Önümüzdeki sezon şampiyonluk için oynarız"diye konuştu. Eski yöneticilerden Haluk Tan ise, "Evimden sonra en çok mesai harcadığım yer Samsunspor. Bu takıma sahip çıkmalıyız yoksa çok şey kaybederiz. Çoluk çocuk herkesin o gün orda olması farzdır, biz sahip çıkmazsak kimse çıkmaz"dedi.

EVİMİZDE OYNAMAMIZ AVANTAJ

Samsunspor'da görev yaptığı dönemlerde ismini hafızalara kazıyan Hüseyin Kalpar'da, "Denizli maçı kolay bir maç değil. Stresi ve tansiyonu gergin bir maç olacak. Saha içerisinde biraz sabırlı olmamız gerekiyor. Bizim rakibe göre avantajımız var. Bu maçı Samsunspor kazanırsa kalan 2 maç için büyük moral olur"dedi. Eski antrenörlerden İsa Turan, "Tüm Samsunluları stada davet ediyoruz. Başka Samsunspor yok. Bu takım hepimizin"dedi. Yine eski oyunculardan Kenan Yelek'te, "Samsunspor'dan başka yok. Hep beraber destek olmamız lazım. Kimseye küsme darılma olmaz, o stadı doldurma zamanı. Denizli'yi yenip bu takımı ligde tutma zamanı Samsunspor kaybederse Samsun kaybeder. Pazar günü hep beraber bu maçı alacağız"dedi.

SAMSUN TARİHİ YOK OLMAMALI

Eski futbolculardan Musa Aydın'da, "Futbolcular bulundukları durumun bilincinde. Arkadaşlar bu takımı zorluklarla buralara getirdi. Onlara güveniyoruz, son ana kadar mücadele edeceğiz ve Samsunspor ligde kalacak. En büyük pay yine Samsunspor taraftarına düşüyor. 90 dakika takımımıza destek vermek gerekiyor. Denizlispor öne de geçebilir ama taraftar baştan sona destek vermesini istiyoruz"dedi. Türkiye ve Avrupa gol kralı eski Samsunsporlu yıldız futbolcu Tanju Çolak'ta, "Bu maça bende geleceğim. Tarihi bir maç var herşeyi unutup bu maça odaklanıp kazanmalıyız. Kimse Samsun tarihini yok edemez. Oyuncular durumu buraya getirdi ve şimdi kazanıp bu takımı buradan çıkartacaklar. Pazar günü üzülmek istemiyorum"dedi

MİLAT GÜNÜ OLACAK

Yine Samsunspor'da görev yapmış isimlerden olan Teknik Direktör Erhan Altın, "Belki de o gün tüm liglerden önce Samsunspor'un maçı takip edilecek. Tarihinin en önemli maçlarından birine çıkacak olan Samsunspor'a başarılar diliyorum, ve kayyum yönetimini tebrik ediyorum. Besim Durmuş ismini değiştirmedikleri bence iyi oldu. Yine eski başkanlardan Emin Kar'da, "Samsunspor'a sahip çıkma günü. Başka Samsunspor yok. Pazar günü stadı doldurabildiğimiz kadar doldurup gücümüzü göstermeliyiz"dedi. Eski yöneticilerden Aykut Çepni'de, "Pazar günü kalbi Samsunspor atan herkesi o stada bekliyoruz. O gün bizim için milat sayılacak bir gün"diye konuştu.