Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, 'Hoş Geldin Bebek' projesiyle yeni doğan bebekler ve ailelerinin heyecanını paylaşmaya devam ediyor. Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez'in gerçekleştirdiği bebek ziyaretlerinin yanı sıra, Başkan adına ziyaretleri Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü bünyesindeki Hoş Geldin Bebek Birimi gerçekleştiriyor.
Kartepe Belediyesi 'Hoş Geldin Bebek' projesi kapsamında bir yıl içerisinde 2 bin Kartepeli bebek ziyaret edildi. Yeni bebek sahibi olan ailelerin sevinçlerini başkan adına paylaşan birim yetkilileri, ailelere de 'Hoş Geldin Bebek' paketlerinden hediye ediyor. Çocuk sağlığına uygun Sağlık Bakanlığı onaylı hediye paketleri içerisinde büyük ve küçük biberon, mama önlüğü, tırnak makası, emzik, emzik kutusu, emzik zinciri, mama kaşığı, iki farklı diş kaşıyıcısı, çıngırak ve çok amaçlı kutusuyla birlikte dünyaya yeni gelen bebeklere 'Hoş geldin' deniliyor.
Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez beraberinde AK Parti Kocaeli Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu ile birlikte Ataevler Mahallesi sakinlerinden İlkay-Davut Okçu çiftini ziyaret ederek, yeni dünyaya gelen İlda Okçu'ya hayır dualarını ilettiler.

Kartepe’de 2 bin aileye bebek ziyareti