23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, makam koltuğunu Atatürk İlkokulu 4. Sınıf öğrencisi Defne Karadağ ve Bozüyük Anaokulu öğrencisi Tunahan Gayret'e bıraktı.
Başkanlık makamını devralan öğrenciler, Belediye Başkanı Fatih Bakıcı ile belediyenin faaliyetleri ve çocukların talepleri konusunda sohbet ettiler. Başkan Yardımcıları ve birim müdürleri ile görüşerek isteklerini ilettiler. Renkli görüntülerin ortaya çıktığı ziyarette, minikler Başkan Bakıcı'ya özellikle okullara yapılan oyun alanları ve sentetik sahalar için teşekkür ettiler. Ziyaretlerin sonunda makam koltuğuna geçen öğrencilere çeşitli hediyeler takdim eden Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, 'Çocuklarımız bizlerin geleceği, onlar için gerekli olan her projeye büyük önem veriyoruz. Bizler göreve geldiğimiz günden itibaren onların daha iyi şartlarda eğitim almaları ve güven içinde oyunlarını oynamaları için çalışıyoruz' dedi.
Ziyaret sonunda minik Belediye Başkanları ve öğrenci aileleri Belediye Başkanı Fatih Bakıcı'ya özellikle öğrencilere yönelik düzenlemiş olduğu Çanakkale ve Ankara gezileri için teşekkür ettiler.

Çocuk Başkanlar görev başında