15 Nisan-15 Mayıs tarihleri arasında Sanko Park'a gelen ziyaretçiler, çiçeklerle donatılacak alışveriş merkezinde birbirinden renkli aktivitelere katılarak keyifli zaman geçirecek. Ziyaretçiler rengârenk fotoğraf çekim alanlarında anı ölümsüzleştirme şansı yakalıyor. Çocuklar çiçekten taç yapım ve çiçek ekme atölyelerinde 15-30 Nisan 2018 tarihleri arasında baharın tadını çıkarıyor. AVM'ye gelen kadın misafirler çektikleri fotoğraflar için çerçeve yapım atölyesinde çiçekten fotoğraf çerçevesini kendileri tasarladı.
Sanko Park Alışveriş Merkezi, Gaziantep Büyükşehir Belediyesi işbirliği ile gerçekleştireceği yarışma ve etkinlikler ile bambaşka bir eğlenceyi deneyimleme fırsatı sunuyor. Büyükşehir Belediyesi Park Bahçeler Daire Başkanlığı çocuklar için çiçek inceleme atölyesinden, doğanın sesi korosuna, ekolojik film gösterimine kadar birbirinden renkli atölyeleri Sanko Park'ta halkla buluşturuyor.
Ayrıca şehirde AVM ziyaretçileri belediye organizasyonu ile çiçek ekecek ve böylece Gaziantep Büyük Şehir Belediyesi şehri çiçeklendirerek yaşattığı bahar coşkusuna vatandaşı ortak edecek.
GAÜN Güzel Sanatlar Fakültesi
Sanko Park ve Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Güzel Sanatlar Fakültesi karnaval kapsamında yaptıkları ortak organizasyon ile fakülte öğrencilerini çiçek temalı sanat çalıştaylarıyla festivali sanatla taçlandırıyor. Fakülte organizasyonuyla21-30 Nisan 2018 tarihleri arasında öğrenci ve ressamların yapacağı 2 resim çalıştayı, öğrenci kısa film yarışması, öğrenci moda tasarım çalıştayı, fotoğraf yarışması ve moda tasarım workshop ile Gaziantep'te bahar sanatla ölümsüzleştiriliyor. Öğrenci ve sanatçıların yaptığı eserler Sanko Park'ta sanatseverlerle buluşurken jüri değerlendirmesi ile dereceye giren eserler AVM tarafından ödüllendirilecek.
Alışveriş çiçek açıyor
Çiçek Karnavalı kapsamında hafta sonları alışveriş yapan Sanko Park ziyaretçileri, çiçek tohumuyla alışverişini çiçeklendirecek. 100 TL alışveriş yapan ziyaretçiler çiçek tohumu kazanarak karnaval çiçeğini evinde de ekme şansı yakalıyor. Sanko Park Çiçek Karnavalı'nı, hem etkinliklerle, hem dekorlarıyla, hem sanatla, hem şehirle buluştururken alışveriş yapan müşterilerini çiçek tohumu hediyesiyle de güldürüyor.
Sosyal medya yarışmaları ile Gaziantep baharı paylaşacak
Sanko Park sosyal medya hesapları üzerinde düzenleyeceği 'En Güzel Balkon' ve 'En İyi Çiçek Konsepti' yarışmalarla şehri çiçek tasarımlarıyla buluşturmayı hedefliyor. Tasarımlarını sosyal medya hesaplarında paylaşan ve dereceye girenleri ödüllendiren Sanko Park, şehirde Çiçek Karnavalını her yerde yaşatacak. Sanko Park'ı takip eden kazanacak.
'Karnaval yürüyüşünde buluşuyoruz'
Sanko Park, şehrin her tarafının çiçeklerle donatıldığı Çiçek Karnavalı kapsamında; 13 Mayıs 2018 saat 14:00'da Botanik Parktan başlayarak gerçekleşecek Çiçek Karnavalı kortej yürüyüşüne tüm Gaziantepliler davetli. Çiçek Karnavalı birbirinden eğlenceli ödüllü yarışmalarla, yetişkinler ve çocuklara özel etkinlik ve atölyelerde Gazianteplilere karnaval havasını yaşatacak.