Turnuvaya Atatürk, Kocagözoğlu, Felekşan Fırat ortaokulları, Amerikan Koleji, Doğa Koleji ve Anadolu Okulları'nın takımları katıldı. Müsabakalar TAYEM Spor Salonunda oynandı.
Gerçekleştirilen turnuvada 7 ve 8. Sınıflar Yıldız Erkek branşında 6 takım yer alırken; Atatürk ortaokulu (birinci), Kocagözoğlu ortaokulu (ikinci), Amerikan kültür koleji (üçüncü), Doğa koleji (dördüncü), Felekşan Fırat ortaokulu (beşinci), Anadolu Okulları (altıncı) oldu.
5 ve 6. Sınıflar Küçük Erkek branşında 4 takım mücadele etti. Bu kategoride Kocagözoğlu Ortaokulu (birinci), Atatürk ortaokulu (ikinci), Amerikan koleji (üçüncü), Anadolu Okulları (dördüncü) oldu.
7 ve 8. sınıf yıldız kızlarda 2 takım yer aldı. Felekşan Fırat ortaokulu (birinci), Atatürk Ortaokulu (ikinci); 5 ve 6 sınıf küçük kızlarda Anadolu Okulları (Birinci), Amerikan Koleji (ikinci) oldu.
Turnuvanın sonunda dereceye giren okullara madalya ve kupaları verildi. Ödül törenine katılan İlçe Kaymakamı Tahsin Kurtbeyoğlu; 'Katılan bütün sporcu öğrencilerimizi, öğretmenlerini ve organizasyonda emeği geçen herkesi kutluyorum. Çok güzel bir turnuva oldu' dedi.

Söke’de okullar arası basketbol heyecanı yaşandı