Salihli Belediyesinin yıl boyu ücretsiz olarak verdiği Kültür-Sanat Kursları kapsamında eğitim aldıkları resim kursunu tamamlayan miniklerin eserlerinden oluşan sergi, Salihli Belediyesi Kültür Sanat Evi'nde görücüye çıktı. Serginin açılmasında emek harcayan öğrencilere ve Resim Öğretmeni Nilgün Mıdık'a teşekkür eden Belediye Başkan Yardımcısı Karaoğlu, 'Hayallerin renklere ve eserlere dönüştüğü bu sergiye katılımınızdan dolayı hepinize teşekkür ederim. Sevgili çocuklarımızın, bu sergide emeği geçen sevgili miniklerimizin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlu olsun. Sergimizin hayırlı olmasını diliyorum' şeklinde konuştu.
Salihli Belediyesi Resim Kursu öğrencilerinin hazırladığı sergiyi çocuklarla birlikte gezen Kaymakam Çelenkoğlu ve Başkan Yardımcısı Karaoğlu, sergide bulunan tüm eserleri çok beğendiğini ifade ederek, minik ressamları tebrik etti.
Resim Kursu Öğretmeni Nilgün Mıdık yönetiminde eğitim alan öğrenciler tarafından hazırlanan resim sergisine, Kaymakam Turgut Çelenkoğlu, Belediye Başkan Yardımcısı Mahmut Süreyya Karaoğlu, İlçe Müftüsü Adem Karakelebek, belediye personeli, okul müdürleri, öğretmen ve öğrenci velileri katıldı.

Minik ressamlardan 23 Nisan sergisi