Lise öğrencilerinin okullarının dışına çıkarak, tutkularını keşfetmeleri, beraber öğrenmeleri ve üretmeleri amacıyla kurulan Türkiye çapındaki "Liseli Ol Yeter" oluşumunun, Samsun buluşması yapıldı.

YOĞUN KATILIM

Kullanıcı arayüzü tasarımcısı liseli girişimci Muhammet Furkan Saygıcı'nın koordine ettiği etkinlikte, Haber Medya Grubu Dijital Pazarlama ve Sosyal Medya Uzmanı Serkan Eskalen ve Haber Medya Grubu Radyo Programı Yapımcısı Kaan Kolcuoğlu da konuşmacı olarak yer aldı. Niş Borkonut İş Merkezi A Blok Seminer Salonu'nda yapılan etkinliğe, farklı liselerden birçok öğrenci katıldı.

BİRÇOK ŞEY ÖĞRENDİM

Liseli girişimci Saygıcı, genç yaşta giriştiği serüvenden bahsederek, "Küçüklüğümden beri bilgisayara ilgim vardı. Herhangi bir kursa gitmeden kendi kendime birçok şey öğrendim ve bunları uygulamaya başladım. Böylece kullanıcı arayüzü tasarlayacak duruma geldim" dedi.

ÖĞRENCİLERE TAVSİYELER

Sosyal Medya Uzmanı Serkan Eskalen, öğrencilere sosyal medyayı etkili kullanma konusunda tavsiyelerde bulunurken, Haber Radyo Program Yapımcısı Kaan Kolcuoğlu ise geleneksel medya tecrübelerinden bahsederek yeni medyayı doğru kullanmanın önemine vurgu yaptı.

Şükrü Berk ASKAR