Kepezli çocuklar 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamalarına başladı. Kepez Belediyesi, bir hafta boyunca Kepez'in farklı noktalarında 23 Nisan kutlamaları gerçekleştirecek. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamalarının ilki DokumaPark'ta gerçekleştirildi. Kepez'deki okullardan 11 otobüsle getirilen çocuklar, balon parklar, palyaçolar, çeşitli çizgi kahramanların kostümlerini giymiş animatörler, kostümlü kent orkestrası, tahta bacaklar, yüz boyama, balon dağıtımı ve sihirbazlık gibi hazırlanan çeşitli etkinliklerle gönüllerince eğlendiler.

'Çocuklarımız için çalışıyoruz'
Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, ilk etabı DokumaPark'ta düzenlenen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamalarında çocukları yalnız bırakmadı. Çocukların doyasıya eğlendiği şenlik alanına gelen Başkan Tütüncü, çocukların mutluluklarına ortak oldu. Tüm çocukların mutluluğunu amaçladıklarını belirten Tütüncü, 'Biz en çok çocuklar için çalışıyoruz. Sizin için çok daha güzel çalışmalar yapacağız. Hepinizin bayramını kutluyorum. Hepinizi çok seviyorum.' diye konuştu. Başkan Tütüncü, çocuklar için bu yıl Çocuk Filmleri Festivali'nin ikincisini düzenlediklerini de sözlerine ekledi.

Çocuk kütüphanesi 23 Nisan'da açılıyor
Kepez Belediyesi'nin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlik takvimi Kepez'in farklı noktalarında devam edecek. Etkinliğin tekrarı 23 Nisan Pazartesi günü saat 14.00'de Erdem Bayazıt Kültür Merkezi'nde yapılacak. Bu etkinliğe de katılacak olan Başkan Tütüncü, sonrasında Dokuma Park'taki tren vagonundan oluşturulan çocuk kütüphanesinin saat 16.00'da açılışını gerçekleştirecek.

Şenlikler bir hafta devam edecek
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Şenlikleri; 24 Nisan'da Kuzeyyaka Mahallesi Kuzeyyaka Parkı'nda, 25 Nisan'da Gülveren Mahallesi'ndeki Muhsin Yazıcıoğlu Parkı'nda, 26 Nisan'da Varsak Masal Parkı ve 28 Nisan'da Kepez Kent Ormanı'nda devam edecek.

Kepez’de 23 Nisan coşkusu başladı