İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin Ankara'dan onay bekleyen projeleri için geçtiğimiz Mart ayında AK Parti İzmir İl Başkanı Aydın Şengül'ü ziyaret eden Başkan Aziz Kocaoğlu, bu kez Şengül ve ekibini ağırladı. Samimi bir havada geçen görüşmede, İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin AK Partili ilçe belediyelerdeki çalışmalarına ilişkin detaylı bilgiler verildi.
Başkan Aziz Kocaoğlu'nun verdiği dosyayı ilgili bakanlıklara ilettikleri söyleyen AK Parti İl Başkanı Şengül, 'Bir araya geldiğimizde olumlu görüşmelerimiz oluyor. Bugün kendisiyle samimi olarak, siyaset dışında her şeyde varız. Biz hükümet olarak paramızı kendi cebimizden harcamıyoruz. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu da aynı şekilde.. Dolayısıyla 'sen yaptın, ben yaptım' tartışmasına gerek yok. Siyaseti siyaset zamanı yaparız' dedi.
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu ise '7 AK Partili ilçe belediyesinde yaptığımız ve yürütmekte olduğumuz çalışmaları içeren detaylı bir dosya hazırladık. İl Başkanı ekibiyle beraber değerlendirecek' şeklinde konuştu.
Ziyarete AK Parti İl yöneticilerinin yanı sıra İzmir Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Dr. Sırrı Aydoğan, Genel Sekreter Dr. Buğra Gökçe, ESHOT Genel Müdürü Raif Canbek ve İZSU Genel Müdürü Fügen Selvitopu da katıldı.

Kocaoğlu ve Şengül arasında ikinci buluşma