23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, Kartepe'de coşku ile kutlandı. Kartepe Kaymakamlığı'nda bulunan Atatürk Anıtı'na Kartepe İlçe Milli Eğitim Müdürü Ferhat Dilek tarafından çelenk sunulması ile başlayan kutlamalar, saygı duruşu ve İstiklal Marşıi'nın okunması sonrasında Hasan Paşa Ortaokulu'nda devam etti. Törene Kartepe Kaymakamı Ayhan Durmuş, Kartepe Belediye Başkan Vekili Murat Sabri Çakır, Kartepe İlçe Milli Eğitim Müdürü Ferhat Dilek, İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Üsteğmen Ergin Sarıçiçek, İlçe Emniyet Müdürü Turan Aksoy, İlçe Spor Müdürü Erol Arutan ve davetliler katıldı.
Törende konuşan Hasan Paşa Ortaokulu Müdürü Erdinç Yelboğa, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın Dünyada çocuklara hediye edilen tek bayram olduğuna dikkati çekerek, 'Geleceğimiz olan çocuklarımızın daha iyi yetişmeleri için büyük bir gayret içerisindeyiz. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı bütün dünyaya örnek olmaktadır. Çocuklarımızın eğitimlerinde bizlere verilen destekten dolayı herkese teşekkür ediyorum' dedi.
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları, konuşmaların ardından çocuklar tarafından gerçekleştirilen gösterilerle devam etti.

Kartepe’de 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşkuyla kutlandı