23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, Ezgililer Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Muharrem Yılmaz, Yönetim Kurulu Üyeleri Hasan Aksoy, Feridun Yılmaz, Genel Koordinatör Dilek Yılmaz, Okul Müdürü Haydar Ürün, tüm idareciler, öğretmenler, veliler ve öğrencilerin katılımıyla kutlandı.
Törende, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk, silah arkadaşları ve şehitler anısına İstiklal Marşı okundu.

MÜZİK GRUBU TAM NOT ALDI

Hemen ardından Okul Müdürü Haydar Ürün, günün anlam ve önemine dair konuştu. Ürün, konuşmasında Meclis'in açılmasından yönetim şekline, demokrasiye ve geleceğin mimarı olacak çocuklara ve onların iyi yetiştirilmesi gerektiğine vurgu yaptı. Konuşmanın ardından 23 Nisan temalı şiirler okundu, şarkılar söylendi. Hemen ardından okul öğrencilerinin oluşturduğu müzik grubu sahne aldı. Birbirinden güzel şarkılarla kalabalığı coşturan grup büyük alkış aldı.

ÖĞRENCİLERE ÖDÜL

Daha sonra sahneye sırayla farklı yöreleri temsilen öğrencilerin oluşturduğu folklor ekipleri çıktı. Velilerin büyük ilgi gösterdiği halk oyunları, gayet başarılı bir şekilde sahnelendi. Folklor gösterilerinin ardından kutlama, daha önceden hazırlanan oyun alanlarında ve parkurlarda birbirinden çekişmeli ve zevkli oyunlarla devam etti. Oyunlarda başarılı olan çocukların çeşitli hediyelerle ödüllendirildiği yarışmalar kutlamalara farklı bir hava kattı. Bir 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı daha geride kalırken Ezgililer Eğitim Kurumları, bu anlamlı günü gününde ve coşkuyla kutlayarak kurum felsefesini ve Ata'ya bağlılığını devam ettirmiş oldu.