23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın 98. yıldönümü, Ladik Atatürk İlkokulu bahçesinde çeşitli etkinliklerle büyük bir coşkuyla kutlandı. Etkinlikler kapsamında Atatürk İlkokulu öğretmenleri ve öğrencileri, Belediye Başkanı Selim Özbalcı'yı makamında ziyaret etti. Başkan Özbalcı, makamını öğrenciye devretti.

DOYASIYA EĞLENDİLER

Ana sınıfı öğrencilerinin 'Mor Patlıcan' gösterisi, halk oyunları, penguen dansı, 'Atatürk Çocukları' temalı gösteri, 'Sarı Çizmeli Mehmet Ağa' gösterisi, işaret diliyle gerçekleştirilen 23 Nisan şarkısı gibi çeşitli etkinliklerle doyasıya kutlanan bayramda, izleyenlere de keyifli dakikalar yaşadı. Akdağ Mesleki Anadolu Lisesi Çocuk Gelişimi öğrencilerince yapılan yüz boyama standı da çocuklar tarafından büyük ilgi gördü. Gösteriler ve şiirlerin okunması ile devam eden program, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı konulu resim, şiir ve kompozisyon dallarında yapılan yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi.

Kutlama törenine ayrıca İlçe Kaymakamı Emrah Uzun, Cumhuriyet Savcısı Fatih Gökçe, Jandarma Komutanı J. Tğm. Mustafa Akar, İlçe Emniyet Müdür Vekili İlhan Güler, İlçe Milli Eğitim Müdürü Aykan Sancı, Huzurevi Müdür Vekili Hasan Kalın, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Fahri Kaygusuz, sivil toplum kuruluşları ve siyasi parti temsilcileri, kurum amirleri, vatandaşlar, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.