Ayvacık Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü kademe atölyesinde görev yapan Osman Gümüştaş için Orhangazi Mahallesi Merkez Camii'nde cenaze merasimi düzenlendi. Öğle namazına müteakiben kılınan cenaze namazı sonrası helallik alınmasının ardından defnedileceği Fatih Sultan Mehmet Mahallesi'ndeki aile kabristanlığına götürülen Gümüştaş, burada gözyaşları içinde toprağa verildi.

ATEŞ DÜŞTÜĞÜ YERİ YAKIYOR

Belediye personeli Osman Gümüştaş'ın hayatını kaybetmesinden dolayı duyduğu üzüntüyü dile getiren Ayvacık Belediye Başkanı Mustafa Belur, 'Çalışma ahlakı ve disipliniyle örnek gösterilecek bir arkadaşımızdı. Kardeşimizin, elim bir kaza sonucunda aramızdan zamansız ayrılışı hepimizi derin bir üzüntüye boğdu. Vefat haberi ile bizleri yasa boğan Osman kardeşime Allah'tan rahmet diliyorum. Giden geri gelmiyor, ateş düştüğü yeri yakıyor. Allah'ım ailesine ve sevenlerine sabırlar versin. Hepimizin başı sağ olsun' dedi.

Cenaze merasimine ayrıca İlçe Jandarma Komutanı Çağatay Büyükada, İlçe Emniyet Amiri Yahya Babayiğit, AK Parti İlçe Başkanı Kemalettin Gökçe, belediye meclis üyeleri, belediye birim müdürleri ile tüm personel, mahalle muhtarları, kamu kurum ve kuruluş müdürleri, siyasi parti ilçe başkanları, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.