Belediye Başkanı Hasan Togar, Tekkeköy'ün farklı mahallelerinde görevini en iyi şekilde icra eden mahalle muhtarları ile bir araya geldi. Muhtarların önemli bir görevi icra ettiğini belirten Başkan Togar, birlik ve beraberlik içerisinde Tekkeköy için çalışacaklarını vurguladı.

BU TOPLANTI FARKLI

Yerel yönetimlerin ilk basamağının muhtarlık müessesesi olduğunu vurgulayan Başkan Togar, 'Muhtarlar, mahalle sakinleri ile aramızdaki köprüyü kuruyor. Bugünkü toplantımız diğerlerinden çok farklı oldu. Çünkü bu toplantımızda ilçe başkanımızı, teşkilatımızı, başkan yardımcılarımızı ve tüm daire amirlerimizi bir araya toplayarak, muhtarlarımızın taleplerine ve sorunlarına anında çözümler ürettik. Yine ilçemizin her mahallesinde yürüttüğümüz ve ileriki günlerde yapmayı planladığımız çalışmaları etraflıca masaya yatırdık. Hepimizin ortak amacı ilçemizi daha güzel ve herkesin hayallerindeki yaşam standartlarının üstüne çıkartmak' şeklinde konuştu.

HASTANE MÜJDESİ

İlçeye yapılacak olan 250 yataklı hastane arazisinin Sağlık Bakanlığı'na devredildiğini söyleyen Başkan Togar, 'İlçemize yapılacak olan 250 yataklı devlet hastanemizin arazisi artık Sağlık Bakanlığı'na devredildi. Özellikle bu müjdeyi muhtarlarımız ile paylaşmak istedim. Çünkü muhtarlar da bizim kadar ilçemize bir devlet hastanesi yapılmasını istiyordu. Bugün olduğu gibi bugünden sonra da muhtarlarımız ile işbirliği içinde hareket ederek, adından söz ettiren, daha birçok çalışmaya ve projeye imza atacağız' ifadelerini kullandı.

ERKEN SEÇİM ÇALIŞMALARI BAŞLADI

Erken seçim çalışmalarının başladığını hatırlatan Togar, 'Önümüzde önemli bir süreç var. 24 Haziran günü yapılacak genel seçimlerde Tekkeköy her zaman olduğu gibi üzerine düşen görevleri yerine getirecek. Bizler de bu süreçte çalışmalarımızı her zamankinden daha üst seviyelere çıkartarak, yine bir tarih yazmaya hazırlanıyoruz' şeklinde konuştu.

62 MAHALLE MUHTARI KATILDI

İlçeyle ilgili önemli konuların görüşüldüğü toplantıya Belediye Başkan yardımcıları Aydın Karmil, Özkan Karakaya, Hüseyin Şenel, Murat Karaman, AK Parti İlçe Başkanı Hayri Ağırlar, AK Parti İlçe teşkilatı, belediye daire amirleri ve 62 mahalle muhtarı katıldı.