Geçtiğimiz günlerde yapılan kongrede seçilen AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Cem Emre Çakan ve Yönetim Kurulu üyeleri, Canik Belediye Başkanı Osman Genç'i ziyaret etti. Çakan ve yönetimine yeni görevlerinde başarı dileyen Başkan Genç, Türkiye'nin hassas bir dönemden geçtiğine işaret ederek, 24 Haziran Cumhurbaşkanlığı seçiminin önemine vurgu yaptı. Genç, meselenin seçimi değil, geleceği kazanmak olduğunu söyledi.

İSTİKRARIN SİGORTASI

Türkiye'nin zor bir coğrafyada olduğunu ifade eden Başkan Genç, "Bugün Türkiye'de adeta bir Kurtuluş Savaşı var. Yanı başımızda Suriye'de yaşananlar ülkemizi yakından ilgilendiriyor. Böylesine zor bir coğrafyada AK Parti, Türkiye'nin istikrarının güvencesi, istikrarının sigortasıdır. Ülkemize yönelik yapılmaya çalışılan gerek ekonomik operasyonları, gerekse siyasi operasyonları milletimiz doğru okumalıdır. Bu bakımdan 24 Haziran'da aziz Türk milletinin, tercihini Türkiye'nin istikrarından yana kullanacaklarına inanıyorum. 24 Haziran seçimleri bireylerin seçimi değil, bir milletin kaderinin seçimidir" şeklinde konuştu.

GELECEĞİ KAZANMAK İÇİN

Seçimlerin önemine de dikkat çeken Genç, "Oynanan oyunların AK Parti'ye karşı değil, Türkiye'ye ve Türkiye'nin geleceğine karşı olduğunu bilmemiz gerekiyor. Yollar, köprüler, okullar elbette yapılır. Ancak daha önemli olan şudur ki: Çocuklarımızın ve ülkemizin geleceğini etkileyecek kritik bir zamandan geçiyoruz. 24 Haziran seçimleri bireylerin seçimi değil, bir milletin kaderinin seçimidir. Mesele seçimi kazanmak değil, geleceği kazanmaktır. 24 Haziran'da inşallah aziz milletimizin desteğiyle Türkiye'yi daha güçlü kılacak, cumhurbaşkanlığı yönetim sistemine geçeceğiz" diye konuştu.

ÖNEMLİ BİR FIRSAT

Başkanlık sisteminin Türkiye için bir zaruret olduğuna işaret eden Başkan Genç, "Dünyada ilk 10'a girmeyi ve bölgesel güç olmayı hedefleyen bir ülkeyiz. Dolayısıyla Türkiye'nin büyümesini ve güçlü ülke olmasını istemeyenler geçmişte olduğu gibi Türkiye'nin önüne engel koymaya çalışıyor. Bu nedenle ülkemiz için önemli bir virajdayız. 24 Haziran, Türkiye'nin 2023, 2053 ve 2071 hedeflerine ulaşması için önemli bir tarih. Bu bakımdan 24 Haziran, ülkemiz ve milletimiz için önemli bir fırsat" şeklinde konuştu.

Gençlik Kolları Başkanı Cem Emre Çakan da, devraldıkları bayrağı daha yukarı taşıyacaklarını belirterek, 24 Haziran seçimleri için bütün enerjileri ile çalışacaklarını söyledi.