23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı töreninde öğrenciler, hazırladıkları koro, dans ve şiir okuma etkinliklerini sundu. Programın açılışında konuşan Özel Ataanıt Koleji Genel Müdürü Berrin Aydın, programa katılan herkese teşekkür etti.

23 NİSAN BİR BAHARDIR

Aydın, 'Ulusal egemenliğe asıl damgasını vuran nokta milletin kendi kendini yönetmesidir ve 23 Nisan, Ata'mızın bize armağan ettiği gündür. Çocuklarımız bahar gibi, yeni bir başlangıçtır. 23 Nisan ile bugün ki cumhuriyet yönetimine kavuştuk. Egemenliğimizin teminatı; millet, milletimizin teminatı millet Meclisi oldu. Ülkemiz, geleceğimiz, yarınlarımızın teminatı da 23 Nisan ile çocuklarımızın oldu. 23 Nisan bahardır, 23 Nisan yağmurdur, bahar gibi yağmur gibi çocuklarımız da sevgi damlacıklarıdır, çocuklarımız gelecek yazın meyveleridir. 23 Nisan'da tıpkı bu mevsimde yeşeren tomurcuklar gibi geleceğimiz onlara emanet olsun. Onlar Atatürk'ün yazdığı efsanenin birer parçası. Tüm çocuklarımın, tüm ülkemin 23 Nisan Bayramı'nı kutluyorum' dedi.

Program sonunda öğrenciler, öğretmenler ve veliler hep birlikte Onuncu Yıl Marşı'nı söyledi.

23 NİSAN'A ÖZEL BALO

Özel Ataanıt Koleji İlkokulu-Anaokulu öğrencileri ve öğretmenlerinin katılımı ile 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında Gülhan Restoranda balo düzenlendi. Baloda okulun Genel Müdür Berrin Aydın, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın önemine vurgu yaptı. Ardından öğrenciler müzik eşliğinde coşkuyla eğlendi.