16-21 Nisan tarihlerinde, İlkadım Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü ve Halk Eğitim Merkezi işbirliği ile İlkadım Kültür Merkezi'nde Mehmetçik Vakfı için 'Nakış Sultanları Mehmetçikle El Ele' sloganıyla İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok tarafından sergi açıldı. Sergide Mehmetçik için 10 bin TL toplandı. Sergi bitiminin ardından Halk Eğitim Hocası Ayla Kalaysız ve kursiyerler, Başkan Tok'u makamında ziyaret etti.

BAŞKAN TOK'A TEŞEKKÜR

Halk Eğitim Hocası Ayla Kalaysız ve kursiyerler, 'Vatan için şehit düşen askerler hepimizin evladı, biz de ordumuza destek olmak niyetiyle böyle bir duyarlılık göstermek istedik' dedi. Kalaysız ayrıca desteklerinden dolayı Başkan Tok'a teşekkür etti.

ÖRNEK BİR SERGİ

Başkan Tok, 'Nakış Sultanları Mehmetçikle El Ele' sloganıyla açılan serginin çok anlamlı olduğunu belirterek, 'Serginin tüm gelirinin Mehmetçik Vakfı'na yatırılacak olması bizleri çok mutlu etti. Vatandaşlarımızın da bu doğrultuda sergiye ilgi göstermeleri mutluluğumuzu pekiştirdi. Biz anlamlı her projeye belediye olarak destek veriyoruz ve vermeye hazırız. Bu anlamlı sergide emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Allah Mehmetçiğimize güç kuvvet versin. Vatanımızın birliğini, dirliğini bozmak isteyenlere rabbim fırsat vermesin" şeklinde konuştu.