Bafra Belediyesi Hukuk İşlerinden Sorumlu Müdür Av. Murat Bircan, görevinden istifa ederek AK Parti Samsun Milletvekilliği aday adaylığını açıkladı. Ardından önceki dönemlerde AK Parti teşkilatlarında görev almış girişimci iş kadını Memnune Çakmak aday adaylığı açıklamasında bulundu.

ÖZDEN'DEN ZİYARET

Her iki aday aday, AK Parti Bafra İlçe Başkanlığı'nda düzenlenen basın toplantısıyla milletvekili aday adaylıklarını ilan ederken, geçtiğimiz günlerde aday adaylığını açıklayan Kamuran Özden ise AK Parti Bafra İlçe Başkanı Av. İbrahim Semiz'i makamında ziyaret etti.

BOYNUMUZUN BORCU

Samsun'u ve Bafra'yı çok önemsediğini belirten aday adayı Özden, 'Bir dönemin kapanıp yeni bir dönemin açılacağı 24 Haziran seçimlerinin Türkiye açısından önemi çok büyüktür. Dolayısıyla aday adayları kim olursa olsun kazananın AK Parti ile birlikte Türkiye'nin olması gerekiyor. Bu nedenle milletimizin ve Türkiye'nin geleceği açısından çok önemli olan bu seçimlerde herkesin elinden gelenin fazlasını yapması gerekiyor. Çocuklarımıza güzel bir gelecek hazırlamak bizim boynumuzun borcudur. Dolayısıyla bu kardeşiniz de sizlere hizmet etmek hem kendi hem de sizlerin çocuklarınızın geleceğine katkı sağlamak amacıyla desteklerinizi bekliyorum' dedi.

TECRÜBELERİM VAR

24 Haziran'da yapılacak seçimin önemini vurgulayan Av. Murat Bircan ise, 'Bu süreçte yeni sistemin 'insanı yaşat ki devlet yaşasın' düsturuyla bir medeniyet inşasına, sivil toplum teşkilatlarında edindiğimiz tecrübelerimiz, kamudaki çalışmalardan kaynaklanan idari tecrübelerimiz ve hukukçu kimliğimizle azami ölçüde katkı sağlamak amacıyla yola çıktık. Güzel şehrimiz Samsun 16 yıllık AK Parti iktidarıyla eğitimden sağlığa, spordan turizme kadar her alanda yapılan çalışmalarla büyük mesafeler kat etmiştir. Şehrimizi ve ülkemizi daha ileriye taşımak gayesiyle sorunlarımıza çözüm üretmek sizleri Ankara'da daha iyi bir şekilde temsil etmek için aday oluyorum' dedi.

DAHA GÜÇLÜ TÜRKİYE

Kurulduğu ilk günden bu yana milletin umudu olan AK Parti'nin çok çetin imtihanlardan geçtiğini belirten girişimci iş kadını Memnune Çakmak da, 'Ülkemiz bu gün gelinen noktada bir öncekilerinden daha önemli bir seçim arifesindedir. Daha güçlü bir Türkiye için son viraj olarak nitelendirdiğimiz 24 Haziran seçimlerinde şehrimize katkı sağlamak amacıyla milletvekili aday adaylığımı açıklıyorum. Seçimlerin ülkemiz ve milletimiz için hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum' diye konuştu.

Ümit CEYLAN