AK Parti Canik İlçe Danışma Toplantısı Canik Kültür Merkezi'nde yapıldı. Canik Belediye Başkanı Osman Genç'in de yer aldığı toplantıya AK Parti Milletvekili Aday Adayları Yılmaz Hocaoğlu ile Adem Güney, AK Parti Canik İlçe Başkanı Ercan Eler, İlçe Teşkilat Yönetim Kurulu Üyeleri, AK Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Gülay Korucu, AK Parti İlçe Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Kansız, mahalle temsilcileri ve partililer katıldı. Teşkilat çalışmalarının görüşüldüğü ve partililerin dinlendiği toplantıda, 24 Haziran seçimlerinin önemine dikkat çekildi.

HEP SOKAKTA OLACAĞIZ

Toplantıda konuşan Başkan Osman Genç, "Önümüzde ülkemiz, milletimiz, geleceğimiz için çok önemli bir seçim var. Daha önce Canik'te önemli başarılar elde ettik. İlçe teşkilatımızın tüm kademeleri bugüne kadar özverili bir şekilde çalıştı. Şunu çok iyi bilmeliyiz ki, bundan önce olduğu gibi bundan sonra da klimalı odalarda oturmayacağız. Hep sokakta olacağız. Yine gece gündüz çalışacağız, örnek olacağız. Önümüzde 57 günlük bir süreç var. Bu süreçte halkımıza neden sandıkta AK Parti demesi gerektiğini detaylı bir şekilde anlatmalıyız" dedi.

ÖNEMLİ BİR FIRSAT

Cumhurbaşkanlığı Sistemi'nin, istikrar üreten bir hükümet sistemi olduğunu ve kalkınmayı hızlandıracağını belirten Başkan Genç, "Türkiye'nin birliği, beraberliği, gelişmesi için, 2023 hedeflerini gerçekleştirilmesi için, bölücü, FETÖ'cü, iç ve dış düşmanlarla mücadele edilebilmesi için güçlü bir sisteme ihtiyaç var. Bu da Cumhurbaşkanlığı sistemidir. Ülkemizin güçlü yarınlara daha hızlı taşınması için 24 Haziran çok önemli bir fırsattır. İnanıyorum ki Canik, 24 Haziran'da sayın Cumhurbaşkanımıza güçlü bir destek verecektir" diye konuştu.

MİLLETİN KADERİNİN SEÇİMİ

Türkiye'nin önemli bir süreçten geçtiğini de ifade eden Başkan Genç, "Dünya görüşleri birbiriyle hiç uyuşamayacak güçler AK Parti karşısında bir araya geliyorlar. Oynanan oyunların AK Parti'ye karşı değil, Türkiye'ye ve Türkiye'nin geleceğine karşı olduğunu bilmemiz gerekiyor. 24 Haziran seçimleri bireylerin seçimi değil, bir milletin kaderinin seçimidir. Mesele seçimi kazanmak değil, geleceği kazanmaktır. İşte bu nedenledir ki, MHP'nin değerli Genel Başkanı ve MHP'li kardeşlerimiz gerçeği gördüğü için tek vücut olmuştur" şeklinde konuştu.

KAPI KAPI DOLAŞACAĞIZ

Siyasetin okuma sanatı olduğuna da vurgu yapan Genç, "Bizler, bölgemizde, dünyada olup bitenleri iyi okumalıyız ve gerçekleri halkımıza doğru bir şekilde anlatmalıyız. Bundan önce olduğu gibi bundan sonra da memur siyasetçi olmayacağız. Profesyonelce çalışacağız ama amatör ruhla koşturacağız. Canik'te yine sokak sokak, kapı kapı dolaşarak, insanlarımıza ulaşacağız. Hedefimiz, 24 Haziran'a kadar ilçemizdeki 100 bin insanımıza ulaşmak ve inşallah oy oranını yüzde 72'nin üzerine taşımak. Canik bunu daha önce başardı' ifadelerini kullandı.

HEDEF, BAŞARIYI YUKARI TAŞIMAK

AK Parti İlçe Başkanı Ercan Eler de, "24 Haziran seçimlerinin ülkemiz ve milletimiz için öneminin bilincindeyiz. Bu bilinçle daha önce olduğu gibi şimdi de aynı disiplinle çalışacağız. Canik'te daha önceki seçimlerde belediye başkanımızdan meclis üyelerimize, kadın kollarımızdan gençlik kollarımıza, mahalle temsilcilerimize, teşkilatımızın her kademesiyle uyum içerisinde teşkilatçılık örneği sergileyerek büyük başarılar elde ettik. İnşallah 24 Haziran'a kadar da büyük bir gayretle çalışarak, Canik'te yakaladığımız başarıyı daha yukarı taşımayı hedefliyoruz" ifadelerini kullandı.

Toplantının son bölümünde mahalle başkanları ve teşkilat üyeleri, düşünce ve önerilerini paylaştı.