Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, 79 projenin hayata geçirildiği 4 yılda, birçok proje ve yatırım ile örnek olduklarını söyledi. Türkiye'nin birçok noktasında il ve ilçe belediyelerine ilham kaynağı olduklarını ifade eden Başkan Taşçı, 'Rutin belediyecilik çalışmalarında öncü, sosyal belediyecilik çalışmalarında ise örnek oluyoruz. Atakum İlçesi'ni, Türkiye'nin yıldızı yapacağımıza söz vermiştik. Bu hedef doğrultusunda çalışmaya devam ediyoruz' dedi.

4 YILDA 79 PROJE

Sosyal, kültürel, sportif ve istihdam odaklı projelerle Atakum İlçesi'nin geleceğine yön verdiklerini ifade eden Belediye Başkanı İshak Taşçı, 'Projelerimizi hayata geçirirken, sadece bir kesimin değil her kesimin ihtiyacını düşünerek hareket ediyoruz. Bu düşünceden hareketle, 4 yılda 79 projeyi ilçemizde hayata geçirdik. Doğal güzellikleri ve yaşam koşulları nedeniyle bölgenin en çok göç alan kenti olan Atakum'da, geleceği planlayarak adımlar atıyoruz. Öncelikli eksiklerin giderilmesi noktasında birçok proje hayata geçirdik. Sağlıktan turizme, spordan kültüre kadar birçok alanda, her yaş grubundan vatandaşımızın faydalanacağı projelerde imzamız var. Bu projelerimizle birçok il ve ilçe belediyesine de örnek olduğumuzu görüyoruz. Bu durum bizi ayrıca gururlandırıyor' diye konuştu.

ATAKUM, ŞEHRİN MARKASI

Atakum İlçesi'nin, Samsun'un en önemli markalarından birisi olduğuna dikkat çeken Başkan Taşçı, 'Sahiliyle, doğasıyla, yaşam koşulları ve modern yapısıyla bir cazibe merkezi olan Atakum, bu yönleriyle şehrin en önemli markalarından birisidir. Bu markayı daha da güçlendirmek bizim sorumluluğumuzda. Bizler de tüm belediye çalışanlarımızla birlikte, bu sorumluluğun bilincindeyiz. Nüfusu normal şartlarda 200 bin civarında olan ilçemizde, yaz ayıyla birlikte bu rakam ikiye katlanıyor. Herkesin yaşamak istediği ilçemizi, her geçen gün daha da yaşanılabilir bir kent haline getirmek için çalışıyoruz. Bu çalışmalarımızda da en büyük destekçimiz, Atakum halkımız oluyor' dedi.