İlkadımlı Muhtarlar Derneği üyeleri, düzenledikleri kahvaltı organizasyonunda milletvekili aday adaylığını açıklayan Bülent Turan'la buluştu. Programa, Samsun Berberler Odası Başkanı Zabit Pilan ve çok sayıda muhtar katıldı.

SİYASET ÜSTÜ DEĞER

Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) Samsun İl Koordinatörlüğü görevinden istifa eden Bülent Turan'a desteklerini açıklayan İlkadımlı Muhtarlar Derneği Başkanı Murat Gökmen, "Kendisi siyaset üstü değer verdiğimiz başarılı bir kişilik. Samsun'a ciddi katma değerde bulunan bir isim. Turan, temas edilebilir birisi, bu nedenle onun yanındayız" diye konuştu.

PAYDAŞLARLA İÇ İÇEYİZ

Turan, desteklerinden dolayı İlkadımlı Muhtarlar Derneği'ne teşekkür ederek, "22 yıl boyunca devlet memuru olarak görev aldım. Son olarak TKDK'da hizmet verdim. Görev süremiz boyunca sürekli muhtarlarla, oda başkanları ve şehir paydaşlarıyla iç içeydik. Yatırım değeri 321 milyon lira olan bin 30 projeye imza attık. Milletvekili olmam nasip olursa, muhtarlara büyük değer vereceğim. Çünkü, muhtarlar en küçük yerleşim birimlerinde kitleleri yönlendiren insanlar" sözlerini kaydetti.

Şükrü Berk ASKAR