AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, Trabzonspor'dan loca satın aldığı yönündeki iddialara sosyal medyada üzerinden cevap verdi.

Trabzonspor'dan loca satın aldığının tamamen yalan olduğunu ve Samsunspor'a yaptığı bağış, loca ve reklam paralarının kulüp hesaplarında kayıtlı olduğunu ifade eden Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, açıklamasında şunları söyledi:

ADALET ÖNÜNDE HESAP VERECEKLER

''Beyler facebookta beni de etiketlendiğim benimde hiç yüzyüze gelmemiş görsem tanımam, eminimdir benimle hiç karşılaşmamış, konuşmamış, kimin adamı, ne olduğu belli olmayan, daha öncede Samsunspor yöneticileri aleyhinde yalan yanlış seviyesiz beyanlarda bulunan Ahmet Çabuk ve benzeri şahısların; mesnetsiz, iftira, karalama en önemlisi Samsunspor'a 5 kuruş katkısı olmayan kişilere tarafımdan gerekli cevap verildiği halde bağlı olduğu yayın kuruluşu tarafından yayınlama cesaretini bile gösterememiştirler. Dayanıksız ve mesnetsiz iddiaları adalet önünde hesabını vereceklerdir.

LOCA ALDIĞIM YALANDIR

Trabzonspor'dan loca aldığım tamamen yalan ve iftiradır. Bu yalanı ispat etmekle mükelleftir. İspat edemeyen müftehridir. Samsunspor'a yaptığım bağış, loca ve reklam paraları kulüp hesaplarında kayıtlıdır. Samsunspor'a verdiğim paralara temlik koyan ben değilim, temlik koyanlar kulüp kayıtlarında mevcut olup kamuoyu tarafındada bilinmektedir. Dövizle para veren, faiz işleten ben değilim.Türk lirası olarak verdiğini döviz kuruna endeksleyen, temlik koyan, Samsunspor'u Süper Lig'de 5. sırada oynatacağım diyerek 25 milyon borçla alıp, 70 milyon borç ile 1. lige düşüren ben değilim. Düştüğü yıldan itibaren Süper Lige çıkması için bütün imkanları seferber ettiğimiz halde ne hikmetse Süper Lige çıkamamış, Amino Umar gibi futbolcunun 2 yıl daha sözleşmesi olduğu halde serbest bırakanlar bilinmektedir.

SAMSUNSPOR'U KONUŞACAK SEVİYEDE DEĞİLLER

Kulüp kongrelerinde, 'siyasetçiler Samsunspor'dan elinizi çekin' diye bağıranlar Samsunspor dışında başka takımların formasını giyenler maçlarına gidenler bugün benimle Samsunspor'u konuşacak seviyede değillerdir. Benim Samsunspor'a yaptığım desteği kamuoyu fazlasıyla bilmektedir. Bilmeyenler de bu vesileyle öğrenmiş olur. Bunları her platformda konuşmaya hazırım kimse klavye kahramanlığı yapmasın.''