Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK ) Samsun İl Koordinatörlüğü görevinden istifa ederek AK Parti Samsun milletvekili adayı olan Bülent Turan, AK Parti 19 Mayıs İlçe Başkanlığı'nı ziyaret ederek, İlçe Başkanı Fatih Seven ve teşkilat üyeleri ile bir araya geldi

ÜRETİCİYE HİZMET

TKDK İl Koordinatörlüğü görevindeyken birçok projeyi hayata geçirdiklerini belirten Turan, ''Sürekli olarak vatandaşla iç içe olduk. Samsun'un tüm ilçelerinde toplam bin 30 projeye imza attık. Üretici ve yatırımcıya hibe destekleri sağladık. Sağlanan desteklerle 2 bin 500 kişinin istihdamı sağlandı. AK Parti hükümetlerinin sağladığı imkanlarla insanlara hizmet etmeye çalıştık'' dedi.

PROJE SAYISI ARTMALI

Turan, Samsun'da bir proje kültürünü oluşturduklarını ifade ederek, "Ciddi bir tarım potansiyeline sahip olan Samsun'da tarım projeleri hayata geçirilmeli. Biz ürünlerimizi işleyerek değerlendirilmeli ve ihracata hazırlanmalıyız. Bu bilimsel çalışmalar, büyük bir koordinasyon içinde sağlanmalı. Kontrollü bir şekilde hareket ederek, bu projeleri ve çalışmaları planlamamız ve proje sayısını artırmamız lazım'' diye konuştu.