AK Parti Samsun Milletvekili Aday Adayı Süleyman Kaldırım, milletvekili aday adaylığı başvurusunun ardından AK Parti İlçe Teşkilatları'na ziyaret turlarına başladı. Kaldırım, AK Parti Canik İlçe Başkanı Ercan Eler ve AK Parti Çarşamba İlçe Başkanı Halit Doğan'ı ziyaret etti.

SANDIKTAN GÜÇLÜ ÇIKMALIYIZ

Samsun'da bir dönem Gazi Belediyesi'nin başkanlığını da yapan Süleyman Kaldırım, AK Parti Canik İlçe Başkanı Ercan Eler ile yaptığı görüşmede, "24 Haziran seçimleri ülkemiz için çok önemli bir süreç olacak. Bu nedenle teşkilatlarımızla birlikte bizler de sahaya inerek bunun önemini vatandaşlarımıza çok iyi anlatmamız gerekiyor. Ülkemizin dört bir yanı görüyorsunuz düşmanlarla çevrili. 15 Temmuz'da yaşadığımız hain darbe kalkışmasında ülkemizin üzerinde kimlerin gözünün olduğunu hangi terör örgütlerinin ülkemizi bölmek ve birliğimizi parçalamak için iş birliği yaptığını gördük. Bu nedenle Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ı 24 Haziran'da yapılacak seçimde sandıktan güçlü bir şekilde çıkartmamız gerekiyor. Bizler de Samsun'da milletvekili aday adayları olarak sahada elimizden geldiğinde canla başla çalışarak seçimlerden güçlü çıkmak için çalışacağız. Şahsım adına milletvekili listesinde aday gösterilmesek dahi yine sahada var olup çalışacağız. Çıkmış olduğumuz bu yolda teşkilatlarımızın da bizlere bu konuda destek vereceklerine inanıyor, 24 Haziran seçimlerinin şimdiden ülkemiz adına hayırlara vesile olmasını diliyorum" dedi.

MAZLUMLARIN LİDERİ

AK Parti hükümetlerinin göreve geldikleri günden itibaren her alanda devrim yaratan hizmetlere imza attığını da belirten Kaldırım, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın hem Türkiye'nin hem de mazlum coğrafyaların lideri olduğunu vurguladı.

Kaldırım, Ercan Eler'e yaptığı ziyaretin ardından Çarşamba ilçesine geçerek AK Parti Çarşamba ilçe Başkanı Halit Doğan ile bir araya geldi.