AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, Samsun Ticaret ve Sanayi Odası'nın (TSO) 7 Nisan'da yapılan seçimlerinde 3. kez Yönetim Kurulu Başkanlığı'na seçilen Salih Zeki Murzioğlu, Meclis Başkanlığı'na seçilen Haluk Akyüz ve yeni oluşan yönetim kurulu üyelerine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

MÜCADELEMİZ SÜRECEK

Sohbet ortamında geçen ziyarette konuşan Milletvekili Köktaş, "Samsun Ticaret ve Sanayi Odası'nın, ilimizde ekonominin daha da canlandırılması, istihdamın arttırılmasına yönelik yatırımların noktasında aktif rol almalarını proje bazlı çalışmalara ağırlık vermelerini arzu ediyoruz. Samsun, bulunmuş olduğu coğrafi konumunu ciddi anlamda kullanamıyor. Bu noktada Ticaret ve Sanayi Odası, lokomotif görevi görerek, şehrin önünü açacak ciddi projeleri gerçekleştirmeli. Bizler de bu projelerin takipçisi olarak şehrimiz için en iyisini ve en güzelini gerçekleştirmek adına gayretli mücadelemizi her zaman olduğu gibi sürdüreceğiz" şeklinde konuştu.

GÜVEN VE İSTİKRAR İÇİN

Köktaş, 24 Haziran seçimlerin ardından Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemiyle birlikte işadamlarının, sanayicilerin ve esnafın daha motive bir şekilde yatırımlarına devam edeceğini vurguladı. Köktaş, 'İstikrarı kalıcı hale getirecek olan Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ile birlikte yatırımlar daha da artacak ve istihdam oranı yükselecek. Hükümetimiz her zaman yatırımların dinamik yapısının güçlendirilmesi için tüm imkanları seferber etmiş, yeni dönemde de bu imkanları arttırarak devam ettirecek. Güvenli bir ortamda işlerinin daha hızlı dönmesi için bürokratik engeller ortadan kaldırılacak ve daha hızlı karar mekanizmaları gelişecek. Bu anlamda ülkemiz, hedeflediği büyüme, istihdam, ihracat ve yatırım oranlarına daha kolay ulaşma imkanını da bulacak' ifadelerini kullandı.