AK Parti Samsun Milletvekili Aday Adayı Muharrem Göksel, aday adaylığı sürecinde Atakum, İlkadım, Canik, Ladik, Kavak, Asarcık, Havza, Tekkeköy ilçe teşkilatlarına ziyaretlerde bulundu. İlçe başkanları ve teşkilat üyeleri ile görüşen Göksel, 24 Haziran seçimlerinin önemine vurgu yaptı.

GELECEK İÇİN ÇOK ÖNEMLİ

Bir günde 8 ilçe teşkilatı gezen Muharrem Göksel, '24 Haziran seçimleri ülkemizin geleceği açısından çok önemli. Seçimlerde Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a çok büyük desteğin çıkması lazım. Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi, mevcut sistemimizde olan bütün tıkanıkları ortadan kaldıracak. Bürokratik oligarşiye son verecek. Bununla beraber, 24 Haziran'da hem milletvekillerimizi hem de Cumhurbaşkanımızı hükümet kurma yetkisiyle beraber seçeceğiz. Cumhurbaşkanlığı sistemiyle beraber Türkiye şahlanacak' ifadelerini kullandı.

DEMOKRASİ KAZANACAK

Yeni sistemde vatandaşın işlerinin daha hızlı görüleceğini belirten Göksel, '24 Haziran'da sadece yeni yöneticiler seçmeyeceğiz, yeni milletvekilleri seçmeyeceğiz, sadece Cumhurbaşkanımızı seçmeyeceğiz, aynı zamanda yeni yönetim sisteminin kuruluşunu yapacak kadroları seçeceğiz. 25 Haziran sabahı demokrasi bir kez daha kazanacak. Türk milleti bir kez daha aydınlık yarınlara yelken açacak' diye konuştu.