Tekkeköy Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü'ne bağlı tüm ekipler, araç gereçler ve iş makineleri yol yapım, bakım ve onarım çalışmaları için seferber oldu. Havaların mevsim normallerinin üzerinde seyretmesi ve çalışma ortamının daha uygun konuma gelmesiyle birlikte Tekkeköy Belediyesi ekipleri ilçenin her mahallesinde, her sokağında yol çalışmalarını arttırarak sürdürüyor.

YOL ATAĞI SÜRÜYOR

Ekiplerin aralıksız çalıştığını dile getiren Belediye Başkanı Hasan Togar, 'Özellikle alt yapı, kanalizasyon, yağmur suyu, içme suyu, aydınlatma, doğalgaz gibi çalışmaları tamamlanan yollarımızın üst yapı çalışmalarını yaparak modern, standartların üzerine çıkartmaya devam ediyoruz. 4 yıldır aralıksız ekiplerimiz yollarda seferber oldu. İlçe tarihinin en köklü en kapsamlı çalışmaları ile ilçemizin çehresini değiştirmeyi başardık. Hafta sonları dahi tüm ekiplerimiz büyük özveri içerisinde vardiyalı olarak çalışıyor. Yine ilçemizin her köşesinde yeni imar yolları açarak, yeni yerleşim yerlerinin oluşmasını ve ilçemizin farklı bölgelere doğru büyümesini sağladık' ifadelerini kullandı.

SICAK ASFALT

Beton, stabilize, taş parke gibi farklı malzemeler ile yürütülen yol çalışmalarının yanında sıcak asfalt çalışmalarının da başladığına değinen Togar, "İlçemizin her bölgesinde farklı malzemeler kullanarak sürdürmüş olduğumuz yol çalışmalarına havaların ısınmasıyla birlikte sıcak asfalt çalışmalarımızı da ekledik. 'Yol medeniyettir' anlayışı çerçevesinde en ücra bölgelerimize bile en kısa sürede ulaşmayı başardık. Bugün olduğu gibi bugünden sonra da modern, gelişen, değişen geleceğin Tekkeköy'ü için durmadan, dinlenmeden aralıksız çalışmaya, hizmet üretmeye devam edeceğiz" şeklinde konuştu.