Samsunlu iş adamı ve MHP İl Başkan Yardımcısı Murat Camadan görevinden istifa ederek, MHP Samsun Milletvekili Aday Adayı oldu. Camadan aday adaylığını parti binasında ailesinin ve MHP Samsun İl Başkanı Taner Tekin de katıldığı basın açıklamasıyla duyurdu.

SAMSUN'A VE ÜLKEYE HİZMET

Aday adaylığı başvurusunu 27 Nisan'da MHP Genel Merkezi'nde gerçekleştirdiğini ifade eden Camadan, "24 Haziran'da yapılacak genel seçimler için MHP Samsun Milletvekili adaylarından birisi olmaya adayım. Bugüne kadar MHP'nin çeşitli kademelerinde görev yaptım. Aday adaylığı başvurumu yapmadan önce çok değerli il başkanımız Taner Tekin'in yönetiminde yaklaşık bir yıl il başkan yardımcılığı görevinde bulundum. Siyaset bir hizmet etme aracıdır. Ben de önce memleketim olan Samsun'a, sonra ülkeme faydalı hizmetler edebilmek için milletvekili aday adayı oldum. Halkımızın sorunlarını daha güçlü dile getirmek ve çözüm önerileri sunabilmek için göreve talibim. Bir iş adamı olarak ülkemizi ileriye taşıyacak uygulamaların programın fikrin siyaset kurumuna daha iyi aktarılması adına canla başla çalışacağım" diye konuştu.

SAMSUN MARKA DEĞERİ

Haziran ayında yapılacak seçimlerin bir milat olduğunu kaydeden Camadan, "24 Haziran'dan sonra itibarlı, istikbal, iradeli, istiklal cumhur ittifakıyla gelecek. Amacımız; cumhur ittifakıyla ülkemizin kazanması TBMM'de MHP'yi en güçlü siyasi parti yapmak. Samsun ülkemizin ve bölgemizin marka değeri. Olağanüstü potansiyeli, coğrafi konumuna rağmen temel ekonomik göstergelerde Samsun maalesef Türkiye ortalamasının altında kalıyor. Samsun'un kamu yatırımına ve özel sektör yatırımlarının teşvik edilmesine ihtiyacı var. Bunlar benim düşüncelerim ama esas olarak Samsun'un sorunlarını birlikte tespit edeceğiz. Çözüm önerilerini de birlikte geliştireceğiz. İşte bu duygu, inanç ve heyecanla başta Samsun olmak üzere tüm ülkeme hizmet için siyaset yolunda yürümeye MHP milletvekili olarak devam etmek istiyorum" ifadelerini kullandı.

Zerrin SOMUNCU